FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Aruncă "pisica" în curtea altora! Cum a răspuns LPF contestaţiilor făcute în "cazurile Alibec şi Pecanha"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 18:37


LPF a răspuns printr-un comunicat contestanţiilor făcute de Concordia Chiajna şi FC Braşov faţă de dreptul de joc al lui Denis Alibec şi Peterson Pecanha.
UPDATE ora 18:35
Justin Ştefan, secretarul general al Ligii, a revenit cu precizări asupra poziţiei LPF în scandal: 

"Nu e vorba de pasarea responsabilităţii către FRF. E normal ca entitatea care elaborează regulamentele să ofere o decizie de interpretare. Emiterea unei astfel de decizii de către LPF ar fi însemnat o depăşire a atribuţiilor acestei instituţii".

______________

Liga consideră în principiu că ambii au avut drept de joc, dar nu dă un verdict tranşant şi preferă să paseze responsabilitatea în curtea FRF!

"Cupa Ligii-Adeplast este o competitite oficiala prevazuta de regulament si aprobata de Federatia Romana de Fotbal, iar jocurile din aceasta competitie intra in calculul suspendarii unui jucator sanctionat cu eliminare, la fel ca si cele din Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei si Campionatul National Liga I.

Prevederea disciplinara instituie aceasta regula generala, insa pentru a evita orice alte discutii pe viitor, am solicitat si o decizie de clarificare din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Iata solicitarea catre Federatia Romana transmisa de Liga Profesionista de Fotbal in dimineata zilei de luni, 28 iulie 2014, pentru a clarifica situatia creata. CLICK PENTRU A VEDEA!", se arată pe site-ul oficial al LPF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (118)
alegzander19
alegzander19  •  29 Iulie 2014, 08:48

Oricum degeaba noi comentam aici .. pt ca doar asa stiu sa faca romanii legile/regulamentele. Fara articole care sa se contrazica nu se poate. Tot TAS va fi nevoit sa vina cu o decizie finala indiferent ce se decide la noi pt ca este clar ca regulamentul este interpretabil pentru ambele parti. Cand in regulament treci 'Meciuri oficiale .. Campionat si Cupa' automat textul devine interpretabil .. pai ori toate meciurile oficiale ori doar in cele 2 competitii Insa nu stiu daca Cupa Ligii a fost acceptata/validata ca si competitie oficiala de catre UEFA .. aflam in cateva luni probabil

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 02:35
Postat de dinualex1976 pe 29 Iulie 2014, 01:18

Mai cerceteaza

ala e obtuz suta la suta, iti pierzi vremea cu el.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 02:35

ce scandal prostesc...

Vezi toate comentariile (118)
Comentează