FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - VIITORUL 0-0

"Fiara" Lăcătuş şi "Arnold" Stelea au găsit vinovaţii după egalul dintre CSMS Iaşi şi Viitorul

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 21:49

Marius Lăcătuş şi Bogdan Stelea au terminat la egalitate, 0-0, în meciul dintre CSMS Iaşi şi Viitorul. Cei doi antrenori s-au aflat pentru prima oară faţă-n faţă din noua postură.
"Fiara" a recunoscut după prima partidă din Liga 1 că echipa sa a început slab meciul şi spune că nu a întîmpinat probleme în aducerea lui Wesley în Copou.

"Speram să avem un debut cu dreptul în Liga 1, dar, din păcate, am avut o primă repriză modestă. Eu sper să reuşească şi Pălimaru să înscrie. N-a fost foarte greu să-l convingem pe Wesley să vină la Iaşi", a spus Marius Lăcătuş la Look tv.

" Arnold" Stelea s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi crede că ghinionul a fost principalul inamic al Viitorului.

"Sînt mulţumit de joc. Puteam să înscriem, puteam să şi primim gol. Ne-a lipsit puţin noroc, că ocazii de gol am avut. Astăzi am jucat cu doi jucători care n-au împlinit încă 17 ani. Noi vom încerca să creştem de la meci la meci şi să nu avem probleme cu retrogradarea", a spus şi Bogdan Stelea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
valiza.epo
valiza.epo  •  29 Iulie 2014, 07:47

Adevaratul vinovt e ... FOTBALUL, care incurca teribil cele doua echipe. Si spun "echipe" pentru ca, totusi, au fiecare 11 cetateni in componenta.

plischi
plischi  •  29 Iulie 2014, 06:16

cand aranjezi de-un X, fa-o macar cu un doi la doi, sa vada si fazanii din tribune ceva goluri...

dynamovist
dynamovist  •  29 Iulie 2014, 00:48
Postat de rossone.ro pe 28 Iulie 2014, 22:55

Campionat de 12 echipe cu sistem de 3 meciuri (acasa-neutru-deplasare, dar amestecate in tot sezonul nu conteaza ordinea. Astfel 2 echipe din capitala 1.ROSSONERO BUCHAREST (Bukarester 1912 - ROmania-SportStud-ONE-R-dinamO) 2.Steaua Bucuresti + 8 echipe in capitalele regiunilor(am trecut aici Giulestiu capitala Ilfovului :)) 3.Banatica Poli Timisoara 4.Oltenia U Craiova (Oltenia 1915) 5.Transilvania "U" Cluj CFR (Transilvania 1920 a existat) 6.Moldova Stud.Iasi 7.Dobrogea Constanta 8.Muntenia Ploiesti 9.Carpatica Brasov 10.Rapid Basarab Giulesti + 2 echipe ABBA ( care greu vor mai putea sa lege campionate multe in liga 1 gen Arad,Bihor,Pitesti,Galat

Sper ca ai varsat cafeaua pe tastatura. Ca daca ai gandit-o , atunci esti periculos tare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează