FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 4-0

VIDEO+FOTO One Bilinski show » Polonezul a reuşit un hattrick în victoria lui Dinamo, 4-0 cu Oţelul

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 23:14

Dinamo a surclasat aseară firava trupă din Galaţi, cu prima triplă a polonezului, dar şi cu ajutor de la Colţescu, cel care, la 1-0, a dat aiurea un penalty "cîinilor"


Două insolvenţe, Dinamo şi Oţelul, au încheiat aseară etapa prolog a sezonului 2014-2015. Gălăţenii cu o echipă nouă, adunată de prin ligile inferioare de la noi sau de aiurea, ultima din campionat ca valoare de piaţă, cotată la nici 5 milioane de euro, Dinamo cu ambiţii noi, dacă cele vechi tot n-au mai ajuns pentru Europa League. Ciudat, oaspeţii încep parcă mai bine, profitînd de cîteva desincronizări în mijlocul "cîinilor". Cristea (8), dar mai ales Karlik (11), care l-a întins bine pe Samoilă, au fost aproape să dea lovitura.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Elton, ole!
După un corner bîlbîit de apărarea Oţelului, Elton (24) are o execuţie de kinogramă, "scăriţă" peste Advici, pe post de taur la coridă, după care un trasor care s-a oprit greu în plasa lui Vlăsie. Oţelul acuză lovitura, Dinamo simte sînge, se aruncă spre careul oaspeţilor. Inclusiv Lazăr, care profită de apropierea cleştelui Cojoc -Mişelăriciu şi cade spectaculos. Colţescu cade în plasă şi dă penalty, pe care Bilinski (28) îl transformă sigur. Pare gata, dar Oţelul nu renunţă. Greşelile se ţin lanţ în tabăra dinamovistă, poate prea relaxată, şi Zaharia (32) loveşte bara. Avertisment sau doar apă de ploaie?

Bilinski, prima dublă
La reluare, Oţelul a devenit din insolventă şi repetentă. Nici n-a început bine repriza şi Elton a pus-o iar pe tun, Vlăsie a respins a pasă de gol, iar Bilinski (47) n-a aşteptat invitaţii. E 3-0, cu umbra unei foste campioane. Pe margine, Weiss se tot uita spre cer, căutînd ajutor. Bilinski e peste tot, inclusiv cu cotul în falca lui Mişelăricu, dar Colţescu nu vede, deşi atacantul dinamovist avea un galben. Iar polonezul face tripla (67), din mijlocul unei defensive sedate. Aşa cum Oţelul a şi rămas pînă la sfîrşit.

"Şi dacă ne uităm la reluări de zeci de ori, tot aia o să spun. N-a fost nici vorbă de penalty la Lazăr!"
Costel Orac, fost dinamovist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:45
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 12:41

un frumos si decent reportaj despre partida de ieri seara, ultima a primei etape din noua editie a Ligii. dinamo si-a dat in stamba profitand la Maxx de o riposta palida a unei echipe cu mari probleme defensive, cu un mijloc activ initial, dar redus la tacere de mult mai rapizii si incisivii halfi de la gazde. in final, se poate spune ca otelul a scapat relativ elegant dintr-o partida unde putea sa plece cu 7 goluri la purtator. da, desigur ca domnul coltescu a vazut dublu la penalty, costel orac stie ce spune, ca fost mare fotbalist, si are dreptate oricum. dar, s-a compensat mai tarziu, asta e coltescu style : n-a mai dat 11 m la faultul grotesc asupra lui grecu.

peste toate : evolutii excelente ale lui bilinski, lazar, da silva si fai. indicii INSTAT sunt excelenti, la toti 4. foarte bune evolutii si la barboianu, grecu si samoila. boubacar si rotariu mai stersi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:43

Super Kamil Show to be continued ! Part two : U Cluj - Dinamo Bucharest !..)

malamut0
malamut0  •  29 Iulie 2014, 17:39

Se cunosc deja 2 retrogradate: rapid si otelul

Vezi toate comentariile (27)
Comentează