FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Absenţă importantă din lotul echipei naţionale! Victor Piţurcă anunţă: "Nu îl vom avea cu Grecia"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 18:33

Victor Piţurcă are mari probleme înaintea meciului din septembrie cu Grecia din preliminariile pentru Euro 2016. Selecţionerul a anunţat că nu poate conta sigur pe Alexandru Bourceanu, care s-a accidentat şi va relua pregătirea abia la sfîrşitul lui august. 

" Alexandru Bourceanu nu va putea juca în meciul cu Grecia. Are o problemă mai veche şi a fost tratat superficial, ca urmare că i-a recidivat.

Nu doar la Steaua s-a întîmplat asta, ci şi la Trabzonspor. Abia în 3 săptămîni îşi va relua alergarea", a spus Victor Piţurcă la DigiSport. 

...despre Gardoş: "Jucătorii români pleacă, dar nu joacă. Dacă Gardoş va pleaca în Rusia, fiţi convinşi că loturile echipelor de acolo sînt valoroase. Nu se duce Gardoş ca o vedetă acolo şi joacă titular. Şansa lui ar fi că îl cunoaşte Murat Yakin. Oricum, nu se pot plăti atîţia bani la ora actuală, 7 milioane sau cît cere Steaua".

...despre Chiricheş: "Chiricheş are şi el probleme. Chiar dacă din punct de vedere medical e ok, nu se află cu echipa în SUA, nu se antrenează cu ei, nu are meciuri în picioare, avem mari probleme. Aria noastră de selecţie e tot mai mică".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
polistul68
polistul68  •  30 Iulie 2014, 19:02
Postat de rolololol pe 29 Iulie 2014, 22:48

avem si noi o sansa fara asta cine stie poate il baga pe sanmartean sau pe unu care stie sa dea mai mult de 3 pase inainte pe meci

DACA TU CREZI CA SINMARTEAN, SAU UN JUCATOR CA SINMARTEAN POATE JUCA LA NIVEL EUROPEAN, E CLARA POVESTEA..EL NU S-A PUTUT IMPUNE IN CAMPIONATUL GRECIEI...SI VREI SA BATI GRECIA CU JUCATORI CARE ALEARGA MAXIM 5 KM PE MECI SI NU CISTIGA NICI UN DUEL FIZIC...A TECUT VREMEA CIND SE ALERGA PUTIN SI CISTIGA CINE AVEA UN DOBRIN...SI ORICUM, DOBRIN SI SINMARTEAN NU POT FI COMPARATI.

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Iulie 2014, 02:46
Postat de iulian099 pe 29 Iulie 2014, 21:38

Looserul asta nu are nimic bun de spus niciodata. Daca ar juca toata echipa la real madrid si barcelona tot am avea problema cu ungaria, ca nu joaca toti jucatorii titulari ci doar 10 din 11, nu conteaza pt el ca 10 sunt titulari siguri la barca si real, trebuie sa folosim 1 jucator care joaca doar 30% din meciurile realului o sa fie meci greu cu ungaria...

Poate ne explici si noua ce e inseamna cuvantul "looser".

dec1
dec1  •  30 Iulie 2014, 00:13

VICA.....sa facem presig la VICA...asta daca o lasa Mutu!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează