INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA

Antrenorul lui Aktobe i-a spionat pe stelişti: "Ei sînt cei mai periculoşi" » Pe cine a numit Vladimir Gazzaev

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 20:41

Antrenorul celor de la FK Aktobe, Vladimir Gazzaev, e convins că jucătorii săi sînt gata de două meciuri dificile împotriva Stelei. 

"Sîntem pregătiţi pentru două meciuri complexe cu Steaua, o echipă foarte bună, de nivel ridicat, care are destui jucători puternici şi rapizi, mai ales în ofensivă.

Vom face tot posibilul ca la finalul celor două manşe să stăm mai bine decît adversarul. Am strîns suficiente informaţii despre echipa români, plus că am vizionat înregistrarea ultimelor meciuri ale Stelei.

Se va vedea la final cine va merge mai departe. Steaua a fost considerată favorită, dar rămîne de văzut. Cred că avem o şansă să mergem mai departe.

Steaua este o echipă echilibrată în toate liniile, dispune de jucători talentaţi şi rapizi, i-aş numi aici pe Tănase, Popa, Chipciu. Jucătorii mei vor da totul pentru a scoate un rezultat pozitiv pe teren propriu", a declarat Gazzaev.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pisoiulucigas
pisoiulucigas  •  30 Iulie 2014, 09:21
Postat de terminatorul3 pe 29 Iulie 2014, 23:00

Toti antrenorii adversari Stelei ii remarca pe Tanase , Chipciu si Popa , numai cativa suporteri selisti nu vad adevarata valoare a lor !

Prietene, Popa e epava care alearga mult si prost, ca si Banel Nicolita. De driblingul lui, nu pot sa zic decat ca e foarte previzibil pentru ca incetineste alergarea cu mult cand schimba directia prin dribling. Tanase la fel, mereu dribleaza pe aceeasi parte. Trece o data prin stanga de tine ca fundas, dar cand face tot meciul acelasi dribling pe aceeasi parte, te mai prinzi si tu. Uitate la meciurile recente ale Stelei si ai sa vezi ca mereu dribleaza pe aceeasi parte ceea ce il face previzibil si usor de deposedat.

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  30 Iulie 2014, 05:04

Aktobe e un oras inadecvat la momentul asta pentru Europa League. E ca si cum Romania la momentul asta am organiza cupa mondiala in locul Braziliei. Iar cine se califica aici e deja in grupele Europa League unde vin turisti etc, iar UEFA nu accepta orice stadion, orasul nu e ok pentru turistii europeni,nu au stadion nici de Europa League dar de Champions. Daca s-ar joaca pe bune ar putea elimina Steaua mai ales ca inteleg ca au si cativa straini si nu joaca deloc rau, daca vor juca in rosu-negru dar vad ca au acum unul alb. Una peste alta, Steaua a avut iar noroc

terminatorul3
terminatorul3  •  29 Iulie 2014, 23:00

Toti antrenorii adversari Stelei ii remarca pe Tanase , Chipciu si Popa , numai cativa suporteri selisti nu vad adevarata valoare a lor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează