FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi îl desfiinţează pe selecţionerul U19: "A jucat el vreun meci în Champions League? Vorbeşte din călătorii"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 22:50

"Sîntem la nivelul naţionalelor din Maldive şi Sri Lanka. Dacă e să ne comparăm cu marile forţe, ar trebui să îmi fac bagajul şi să plec", aceasta a fost prima declaraţie a lui Doru Isac după un antrenament cu echipa U19 a României. 

Gică Hagi a reacţionat dur şi l-a făcut praf pe acesta, despre care nu crede că are dreptul să vorbească aşa.

"A jucat el vreun meci în Champions League de ştie ce înseamnă astfel de meciuri? Are meciuri la turneele finale sau vreo 300 de meciuri în Liga 1 de ştie cu ce se mănîncă lucrul ăsta?

De unde să ştie el ce înseamnă vestiarul lui Atletico Madrid sau Nice? O fi fost în călătorii pe acolo! Din care vorbesc şi eu! Să vedem faptele!

El spune că nu avem nimic pentru că vrea să stea liniştit, a văzut ca are mult de muncă, ori vorbeşte în contul altcuiva. Un antrenor bun nu vine şi dă în jucători. Iar el asta a făcut prima dată.

Cu atît mai mult că jucătorul ăla e un copil! Un antrenor bun zice că se duce să caute, să găsească şi să facă imposbilul.

Eu am jucători buni, care au bătut pe Real sau Inter. I-au învăţat fotbal pe japonezi, iar la anul vor juca în prima divizie. Noi avem rezultate, el stă şi vorbeşte", a spus Hagi la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
redsef2005
redsef2005  •  05 August 2014, 15:11

Parcă prostul satului spunea sus şi tare că nu va mai vorbi despre fotbal cât timp e cumnată-su în puşcărie! Deci e şi mincinos, pe lângă că e blatist dovedit şi bătut în cap cât cuprinde! Iar cu mult-prea-lăudaţii lui de la Academie şi Viitorul ne-am lămurit demult, naţionalele de juniori şi tineret alcătuite majoritar cu ei au înregistrat nişte contraperformanţe rarisime, 1 - 10 cu Germania, 0 - 5 cu Belgia, 2 - 2 cu Feroe, plus recentele bătăi ca în filme luate de la Austria şi Rusia pe teren propriu...Cât despre Isac, omul a lucrat ca secund şi colaborator cu Wenger, Milutinovici, Queiroz şi Adriaanse, aşa că a învăţat meserie, spre deosebire de nulitatea Hagi!

policar
policar  •  31 Iulie 2014, 23:07

TOT RESPECTUL PENTRU HAGI!! RATIONAMENTUL ESTE ALTUL: MOURINHO NU A JUCAT FOTBAL SI E FANTASTIC, DECI ... TIPIC ROMANESC ARUNCAM CU MIZERIE INTR-UN OM CARE ACUM INCEPE O ETAPA NOUA IN FOTBALUL ROMANESC!!!

polistul68
polistul68  •  30 Iulie 2014, 16:22
Postat de pbogdan pe 30 Iulie 2014, 12:14

Macar face ceva, voi toti sunteti critici. Ar trebui sa va fie rusine cu astfel de comentarii la adresa lui.

Da, corect, face...dar deocamdata rezultate 0...el isi da cu rpesupusul despre un antrenor....intrebarea e, in ce calitate isi da cu rpesupusul ? ca el , ca antrenor, nu a demonstrat nimic deocamdata. Si omul ala a spus o realitate. Antrenorii de copii si juniori sunt f slabi pregatiti. Deci cu ce a gresit sa sara hagi la gitul lui ? Doar pt ca e Hagi, si e cel mai cunoscut FOTBALIST roman ? Hai sa ne vedem putin lungul nasului. Pe Zidane nu l-am auzit inca sa-si dea cu presupusul despre un antrenor....

Vezi toate comentariile (44)
Comentează