INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - REAL MADRID 1-0

VIDEO Rivalitatea nu se uită! Scandalul dintre Keita şi Pepe continuă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 14:16

AS Roma şi Real Madrid s-au întîlnit într-un meci amical încheiat cu victoria italienilor, 1-0, dar dintr-o simplă partidă de pregătire lucrurile au degenerat.
Jucătorul Romei, Seydou Keita, a refuzat să-l salute pe Pepe la începutul meciului, iar la final, fotbalistul din Mali a aruncat cu o sticlă de apă în fundaşul lui Real Madrid.

"El m-a scuipat şi după aceea am aruncat cu o sticlă după el. Îmi pare rău pentru comportamentul meu", a fost mesajul postat pe pagina personală de Twitter, de către Keita.

Conflictul dintre cei doi există încă de pe vremea cînd Keita evolua la Barcelona. Într-un "El Clasico", Pepe l-a numit maimuţă pe jucătorul catalanilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
solomon_i
solomon_i  •  30 Iulie 2014, 15:52

Asta-i o chestie total deplasata...!

encipi
encipi  •  30 Iulie 2014, 14:37

Nici in ziua de azi nu reusesc sa-mi explic de ce un club de talia Realului tine un jucator cu un asemenea comportament. Nu e o piesa rara, sunt destui fundasi de valoarea lui Pepe, unii chiar mai tineri si mai buni.

salaaurel
salaaurel  •  30 Iulie 2014, 14:30

Pepe își merita soarta de primata ,portughez din același trib cu Mourinho.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează