FOTBAL  »  Superliga  »  PREVIZIUNI

"Oracolul" Dragomir loveşte din nou: "Doar trei echipe din patru se califică!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 21:07

Fostul preşedinte LPF Dumitru Dragomir a comentat meciul Stelei cu Aktobe, 2-2, dar a vorbit şi despre celelalte echipe angrenate în preliminariile Europa League, CFR cu Dinamo Minsk, Petrolul cu Viktoria Plzen şi Astra cu Slovan Liberec.

"A fost un meci slab. Asta e echipa să nu te califici? Steaua nu ar trebui să aibă emoţii! Ei, Petrolul şi Astra sînt primele trei din România şi trebuie să meargă mai departe. Petrolul cred că trece de Plzen, iar Astra are o misiune mai uşoară cu Slovan. Nu ştiu CFR ce o să facă... Cred că doar trei se vor califica", a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste a comentat şi scandalul iscat de suspendările jucătorilor. "Cupa Ligii este competiţie oficială, nu sînt eu la LPF, nu eu am făcut regulamentele. Meciurile trebuie cîştigate pe teren, nu la comisii. Discuţii vor fi în permanenţă, că altfel nu e fotbal. Dacă tot s-a iscat scandalul ăsta, să se clarifice situaţia în regulament, ca să nu mai iasă discuţii", a mai precizat fostul şef de la LPF la DigiSport.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
69costi
69costi  •  31 Iulie 2014, 21:48

ce-ar fi sa prognozezi cat timp te vor mai lasa astia afara ? Poate o sa-ti dai cu parerea de langa jiji ,cocos si borcica butelie, unde cred ca ai rezervate doua locuri , cate unul pentru perioada comunista si postcomuniste ca ai facut numai nenorociri de cand faci umbra pamantului degeaba

bamse1901
bamse1901  •  31 Iulie 2014, 11:30

ce ai ba? esti ppprrrroooooossssttttt?????????????

solomon_i
solomon_i  •  31 Iulie 2014, 09:34

Iar se baga in seama mincinosul asta ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează