INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA 2-2

Un mare stelist critică jocul echipei lui Costel Gâlcă: "Catastrofal! Prea multe gafe impardonabile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 20:53

Fostul mare jucător al Stelei, Gabi Balint, e mulţumit de rezultatul obţinut de roş-albaştrii în faţa lui Aktobe, 2-2, dar crede că jocul echipei este foarte slab. 

“Rezultatul bun, însă jocul catastrofal! Aşteptam să văd Steaua impunîndu-se, a jucat cu o echipă mică. O echipă care în prima repriză s-a apărat şi a marcat un gol norocos.

Apoi, a mai încercat în vreo două rînduri la începutul reprizei a doua să creeze pericol la poarta adversă, dar foarte puţin. În rest, gafe impardonabile în defensiva Stelei, mai ales la golul doi.

Dar chiar şi la primul gol şi la fazele fixe au avut probleme, marcajul a fost foarte larg. Mie jucătorii mi s-au părut superficiali”, a spus Gabi Balint la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
gado
gado  •  31 Iulie 2014, 10:28

putin spus ca au fost superficiali. pareau ca nu sunt atenti la meci. erau cu gandul in alta parte ? nici unul nu poate fi evidentiat...poate doar cateva interventii ale portarului sau au intalnit o echipa extrem de agresiv si in aceste conditii jocul de pase made "c galca" nu a mai functionat ? sa dam vina pe acest teren pe care nu ar trebui sa se desfasoare un meci de CL ? dar si cazahii au jucat tot pe acest teren. daca esti juctor de fotbal joci si pe plaje si pe zgura si pe ce o fi ....si arati ca te pricepi. sau asta este noul stil de joc al stelei si acum s-a vazut mai bine ca pana acum cat de limitat este ?

solomon_i
solomon_i  •  31 Iulie 2014, 09:00

Balint are dreptate...

plischi
plischi  •  31 Iulie 2014, 07:22

stelistii din tribune, de la televizor si din comentarii trebuie sa inceapa a se obisnui cu ideea ca steaua lui reghe va ramane doar o amintire placuta, asa cum si cea a lui olaroiu tot o amintire a devenit in cele din urma, pentru ca viata este constituita din clipe plus amintiri, iar clipele dureaza putin.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează