INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA 2-2

Vladimir Gazzaev, nemulţumit de rezultat: "Meritam victoria!" » Ce spune despre returul de la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 21:02

Antrenorul celor de la Aktobe, Vladimir Gazzaev, nu este mulţumit după remiza de pe teren propriu cu Steaua, 2-2. Tehnicianul kazahilor se aşteaptă la un retur foarte greu, însă are speranţe că echipa sa poate merge mai departe. 

"Sînt extrem de dezamăgit de rezultat. Eu cred că scorul nu reflectă jocul care a fost pe teren. Echipa noastră a făcut un joc de bună calitate, un fotbal plăcut. Da, au fost şi greşeli.

Consider că meritam victoria. Dar ăsta e fotbalul din Liga Campionilor, orice greşeală pe care o faci eşti taxat. Aş dori să le mulţumesc jucătorilor mei pentru angajamentul lor.

Au urmat strict planul de joc, exact aşa cum ne-am înţeles. Am cobinat bine, ne-a ieşit jocul, însă cele două goluri primite ne aduc în situaţia asta dificilă.

La retur vom face tot ce putem pentru a scoate un rezultat bun. Ştiu că va fi foarte greu. Jucăm împotriva unei foarte bune, un adversar cu adevărat puternic. Dar nimic nu este imposibil", a spus Vladimir Gazzaev.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1one
1one  •  31 Iulie 2014, 13:23
Postat de shab pe 31 Iulie 2014, 12:38

Ne-au sugrumat de ne-au egalat in min 90 dintr-un offside de 5 m. Deplasare lunga, teren prost, caldura si umiditate mare.. sa-i vedem in retur cat vor fi de vajnici.

toti sunt impotriva voastra: lunca, cerul, terneul,natura , bufnitele...etc =)) delirezi amice. in prima repriza n-ati iesit din propria jumatatea cu exceptia fazei in care ati dat gol...si ce gol, mai degraba un gol din offside de 10m decat cadoul ala de portarul adversarilor. n-aveti pic de jena?

shab
shab  •  31 Iulie 2014, 12:38
Postat de 1one pe 31 Iulie 2014, 11:36

woww...si pe cine spulerati? eu n-am auzit in viata vietii mele de echipa asta care v-a sugrumat continuu 90 de minute.

Ne-au sugrumat de ne-au egalat in min 90 dintr-un offside de 5 m. Deplasare lunga, teren prost, caldura si umiditate mare.. sa-i vedem in retur cat vor fi de vajnici.

varanga53
varanga53  •  31 Iulie 2014, 12:03
Postat de shab pe 31 Iulie 2014, 08:55

Steaua a jucat execrabil, si tot era sa castige. Cazacii au dat 2 goluri suspecte, eu zic ca primul nu a trecut de linia portii si la al doilea mi s-a parut un offside de 5 m. Reluari vax. In retur le dam 5-0/

Amice , In Kazahstan sunt "kazahi" ! "Cazacii" sunt alt neam (de pe Don , de pe Volga , depe ...draqu sa-i ia ) !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează