INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO Bătaie de Champions League! Fanii lui Dnepr au semănat panica în danezii de la Copenhaga!

FOTO: UEFA.com
FOTO: UEFA.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 22:55

Suporterii ucraineni ai lui Dnepr au luat-o razna în meciul din preliminariile Ligii Campionilor împotriva danezilor de la FC Copenhaga. Ucrainenii au intrat în sectorul oaspeţilor şi au creat panică!

Ucraina e în plin conflict, iar suporterii celor de la Dnepr au adus războiul cu ei în arena din Kiev, unde s-a jucat manşa tur din dubla cu FC Copenhaga. Ultraşii au pătruns în sectorul rezervat danezilor şi au început să împartă pumni fanilor echipei oaspete, dar şi stewarzilor.

Partida s-a terminat cu scorul de 0-0.

VEZI VIDEO:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
conj
conj  •  31 Iulie 2014, 10:38

Inainte de a scrie un articol nu strica sa va documentati un pic; motivul acestor altercatii au fost danezii care in timpul meciului au arborat steagul Federatiei Ruse si au scandat in favoarea lui Putin.

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  31 Iulie 2014, 00:00
Postat de rossonero.bucharest pe 30 Iulie 2014, 23:01

sunt nebuni ucrainienii aia s-au trezit cu cea mai mare tara din Europa ca suprafatza cu doar 30 de mii de km patrati mai mica decat Franta si se cred cei mai tari

Ucraina are suprafata mai mare decat Franta si daca tot aduci vorba aiurea despre "returnari" zi si despre Bugeac.

agb87
agb87  •  30 Iulie 2014, 23:55
Postat de kakasan pe 30 Iulie 2014, 23:26

Medicamente...

citeste-n p1m o carte de istoria inainte sa faci pe interesantul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează