FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae e convins: "Suporterii lui Dinamo nu acceptă noua politică a clubului" » Sfat pentru Dorin Rotariu

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 21:04

Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, e de părere că suporterii echipei nu sînt încîntaţi de politica lui Ionuţ Negoiţă, însă speră ca patronul să se ţină de promisiune şi să construiască o echipă care să se bată la titlu. 

"Au adus tineri pe salarii mici. A rămas doar brand-ul Dinamo. Sper să se ţină de promisiune domnul Negoiţă, să facă o echipă care să se bată la campionat. E clar că suporterilor nu le convine politica lui Dinamo.

Rotariu trebuie să-şi facă treaba întîi şi apoi să discute despre un transfer, să dea 15-20 de goluri, apoi poate să vorbească de plecare. E un jucător talentat, dar mai poate creşte un an-doi la Dinamo, să joace şi la naţională", a spus Marius Niculae la DolceSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
tipsy
tipsy  •  04 August 2014, 16:19
Postat de conasu_boeru pe 31 Iulie 2014, 22:03

Eu stiu ca el a fost dorit dar cu un nou contract la care sa accepte o diminuare ! Porumboiu a plusat cu 30% peste ce avea la Dinamo si atunci a plecat ! Eu il apreciez pentru tot ce a facut, dar vremurile alea sunt apuse , erau alte conditii...nu inteleg de ce trebuie sa aiba si el si Niculescu niste interventii d'astea din care poti intelege mai multe lucruri... Pare a nu fi initiativa lor exclusiva !

niculae acceptase sa isi micosreze contractul pe parcursul a 2 ani de la 400.000 (e drept, enorm) la vreo 200.000. cine in situatia lui ar fi acceptat macar atat, d`apoi inca o micsorare? a demonstrat ca e caine adevarat.

titiduru22
titiduru22  •  01 August 2014, 22:25
Postat de viorica1 pe 01 August 2014, 16:28

Locul 4 se datoreaza lui Stoican, dar mai ales faptului ca toate echipele de sub noi (cu exceptia CFRului) sunt echipe penibile, cam de Liga 2-3. Oricum locul 4 nu mi se pare o performanta ptr numele lui Dinamo...

Viorico,daca te trimit la cratita o sa te superi !!! Il regreti pe Borcica ???

zecs93
zecs93  •  01 August 2014, 18:46
Postat de viorica1 pe 01 August 2014, 16:22

Nu extista in istoria lui Dinamo un nemernic mai mare decat Negoita. Pe langa faptul ca nu are bani, e prost si nici nu se pricepe la fotbal. A vandut tot, a adus jucatori numai de la retrogradate, mai nou chiar din Liga 3, si a bagat clubul in insolventa. Stii ce inseamna asta? Cel putin 3 ani de azi inainte nu o sa jucam in cupele europene(de la iesirea din insolventa nu ai voie 2 ani in EU), exista chiar pericolul sa fim retrogradati. Ma rog, omul distruge Dinamo. Cat despre cei dinainte lui, niste nemernici si aia, au primit ce au meritat. Sper sa-l vad si pe Negoita coleg de celula cu ei.

a spus Bobar si cu Irimia purtatoru de cuvant, ca daca Dinamo va avea sanse reale la castigarea titlului si se va bate calumea sezonu asta atunci se va forta iesirea din insolventa, primu pas a fost facut ieri cand Dinamo a semnat cu DOMO o companie uriasa !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează