INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SLOVAN 3-0

Prima reacţie a lui Kehinde Fatai după cele 3 goluri cu Slovan Liberec! Ce mesaj are pentru Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 22:56

Eroul Astrei Giurgiu, Kehinde Fatai, e fericit după cele 3 goluri marcate în poarta celor de la Slovan Liberec (3-0), însă spune că toată echipa trebuie să rămînă concentrată. 

"E o victorie foarte importantă pentru noi. Dar trebuie să fim concentraţi. Nu ne considerăm calificaţi. Va fi un meci foarte greu acolo.

Îmi doresc să joc la naţionala României. Pot să ajut echipa României, dar totul depinde de selecţioner. Ştiu imnul de mai mult timp", a spus Kehinde Fatai la finalul jocului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
submarina
submarina  •  01 August 2014, 09:38

"trick"

submarina
submarina  •  01 August 2014, 09:37

Oare isi mai au rostul asemenea discutii cand nationala duce mare lipsa de atacanti marcatori? Fatai trebuie naturalizat neaparat. Cand ultima data vreun fotbalist roman a facut hat trich intr-un meci oficial din cupele europene? Eu personal, nu prea imi aduc aminte de asa ceva (poate gresesc)...iar Liberec nu e o echipa slaba.

booba
booba  •  01 August 2014, 03:27

Mai rău ca Marica nu-i. Nimeni nu-i. Toată naționala e praf. Reconstrucție începând cu antrenorul!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează