INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO MINSK - CFR CLUJ 0-1

Banii joacă în Europa » CFR Cluj a scăpat uşor la Minsk, 0-1, însă păstrează în continuare şanse la calificare

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 23:10

Dinamo a dominat clar şi le-a arătat clujenilor ce diferenţă există între formula scumpă care cîştiga pe Old Trafford în 2012 şi cea ieftină şi mai prost plătită de azi
Scorul şuturilor după primele 45 de minute: 9-1! CFR n-o întîlneşte totuşi pe Barcelona! Dar intră în vestiar, în pauză, cu un 0-0 salvat de Felgueiras, ultimul nume cu cotă foarte bună rămas la Cluj, ultima urmă a echipei din urmă cu doi ani, cîştigătoare a 10 puncte într-o grupă de Champions League. Dintre care trei cu victorie la Manchester!

Trecutul, nici măcar cel recent, nu mai arată nimic despre situaţia la zi a lui CFR Cluj, o formaţie încropită cu un antrenor complet lipsit de experienţă europeană. Şi cu un cuplu defensiv, Larie-Rada, care nu ar fi avut nici o şansă să-i scoată dintre titulari pe Cadu ori pe Piccolo.

Apărarea parcă a ţinut cu tot dinadinsul să-l "lucreze" pe Felgueiras. Intervenţiile formidabile ale portarului s-au oprit cînd defensiva a gafat din nou, l-a uitat în spatele ei pe Adamovici şi sîrbul a înscris din plonjon, de la o distanţă prea mică pentru ca SuperMario să mai poată face ceva.

Golul încasat evidenţiază şi mai clar slăbiciunea ardelenilor. Dinamo Minsk nu e Jagodina, formaţia sîrbească de care CFR a trecut în faza anterioară a competiţiei. Bieloruşii conduc jocul şi după 1-0, Adamovici ratează un 2-0 cu poarta goală fiindcă plonjează un pic prea tîrziu şi piciorul lui nu agaţă balonul. Clujul doar caută să surprindă cu mingi lungi şi, din cînd în cînd, cîte o fază fixă. Echipa lui Miriuţă are noroc cu Felgueiras, dar şansa nu poate să şi marcheze pentru vişinii! Ar fi putut Sougou, Traore, Culio sau Bastos.

Nume de fotbalişti din anii anteriori, jucători mult mai buni decît Costea, Tade şi Guima. 0-1 nu e un scor foarte greu de întors, în mod normal. Dar Dinamo Minsk a dominat prea clar, poate CFR ar trebui să facă schimb de lot cu bieloruşii ca să mai spere c-ar putea întoarce calificarea în returul de la Cluj.

628462-caseta-cfr.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 21:02
Postat de juliusmad pe 01 August 2014, 17:22

cel mai tare adversar l-a avut petrolul. plzen e mult peste dinamo minsk. cel mai slab adversar l-a avut astra (ma asteptam sa vad altceva de la slovan). cea mai slaba echipa pare sa fie cfr clij

culmea e ca a fost atat de tare ca in retur le-a dat petrolul un 4-1 la plzen de numa numa..)) tari ca ciorapii, ce mai..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:59
Postat de zecs93 pe 01 August 2014, 18:33

Din cate stiu eu, la retur CFR va arata mult mult mai bine si haideti sa va zik prin ce fapte ma bazez: 1. Acum a vazut si Miriuta ca trebuie sa ataci, iar asta il va obliga in retur 2. Pana la retur Ivanovski fostul atacant al Astrei va primi cartea verde pt a juca in Europa 3. Christian da silva, mijlocasul adus vara asta si de care Miriuta a spus ca e singuru transfer de calitate se va reface pentru retur, el nejucand nici turul cu Minsk pentru ca a fost accidentat la returu cu Jagodina 4. CFR-ul va juca acasa in fata proprilor suporteri, aaa pardon in fata proprilor boxe :))))))))

fals. 0-2 fara drept de apel.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:59

din pacate, in retur au jucat catastrofal. 0-2, calificare pierduta pe teren propriu, se stie deja.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează