FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Situaţie incertă în Liga a 2-a! » Se discută despre formarea unei singure serii

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 11:20

Incertitudinea planează asupra eşalonului secund, după ce tot mai multe echipe au luat decizia de a se retrage din competiţie.

Singura echipă care nu pare a avea probleme este ACS Poli, formaţia bănăţeană dorindu-şi promovarea în Liga 1. Deşi s-au înscris iniţial 26 de echipe, oficialii FRF iau în calcul înfiinţarea unei singure serii, după ce tot mai multe formaţii se gîndesc să se retragă.

"Sînt multe discuţii despre cum se va organiza Liga a 2-a. Sînt probleme cu unele echipe, s-au înscris 26, dar se pare că vreo 3-4 deja s-au retras. Bistriţa vrea în divizia C, Dunărea Galaţi, Corona, care s-a înscris deşi nu are echipă.

Mai sînt alte formaţii cu probleme, urmează Comitetul Executiv din 11 sau 12 august şi acolo se va hotărî. Cei de la Federaţie vor să facă un sistem cu o singură serie de divizia B", a declarat preşedintele lui ACS Poli, Ioan Timofte, pentru Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
reality
reality  •  06 August 2014, 15:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

de ce jignsti taranii? Tu ce manance de cateva ori pe zi fraiere, mancarea e produsa de tarani. In Liga 1 sunt multe echipe din mediul rural.... taranii sunt mai dornici sa joace fotbal si sa mearga la stadion decat multe in orasele mari cu echipe cu "renume". Numai renumele a ramas de ele ca de jucat joaca la pariuri in offshore pana chitaie guzganii de la DNA dupa ce termina cu comenzile lui Basescu. Acu ca le-am amestecat pe toate, vezi tu ce iese si poate te mai gandesti la calitatea fotbalului mioritic pastorit de Burlan si grecu de la arbitrii si apoi faci o corelatie cu urarile de bine acordate arbitrilor de la ultimele meciuri ale echipei favorite. Bafta maxima orasene....

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  02 August 2014, 02:34

Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru asta va fi denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero Totul trebuie sa fie cat mai simplu de la denumirea care reflecta exact culorile etc

codro
codro  •  01 August 2014, 23:12
Postat de dorizo pe 01 August 2014, 21:17

Parearea mea 2 serii a cate 10 echipe ....

NOROC CA PARERA TA NU CONTEAZA??

Vezi toate comentariile (64)
Comentează