SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Baschetul a spart gheaţa » Cel mai bun dunker din lume încheie cel de-al 10-al sezon Sport Arena!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 20:54

Sport Arena Streetball isi incheie sezonul al zecelea in acest week-end la AFI Palace Cotroceni, cu un show de zile mari in care protagonisti vor fi Virgil Stanescu, DOC si canadianul Justin Darlington, cel mai bun dunker din lume.

Duminica la ora 16:30, pe terenurile amplasate pe patinoarul din centrul complexului comercial, Virgil Stanescu va face echipa cu DOC si cu Darlington in meciul celebritatilor, urmand ca in jurul orei 19:30 canadianul sa sustina un super-show in care isi va etala cele mai celebre executii ale sale.

Castigator a patru competitii majore in aceasta vara la Berlin, Tallin, Paris si Riga, Darlington vine sa-si demonstreze inca o data capacitatile atletice uimitoare care il fac sa zboare deasupra inelului. Vor incinge atmosfera  majoretele Dracula’s Girls, vicecampioane europene, precum si trupa de dans Born 4 Trouble,  sustinuta de Policy Center for Roma and Minorities, participanta la ultima editie a emisiunii Romania Danseaza.

Apoi, cei mai buni jucatori vor lupta pentru titlurile de campioni Sport Arena Streetball 2014 si pentru premiile oferite de partenerii acestui eveniment.

Iată programul complet al Sport Arena Streetball 2014:
Turneul 1: 16-18 mai     »   DETALII AICI
Turneul 2: 30 mai – 1 iunie       »   DETALII AICI
Turneul 3: 11-13 iulie       »   DETALII AICI
Turneul 4: 1-2 august
Turneul Master: 2-3 august

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează