FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Exod din Ghencea! După Cristi Tănase, un stelist a fost vînat aseară de o cîştigătoare a Supercupei Europei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 19:04

Venit la Steaua în 2013 de la FC Vaslui, Nicolae Stanciu (21 de ani) ar putea părăsi formaţia din Ghencea, fiind urmărit de mai multe echipe importante ale Europei, scrie ziarul Gazeta Sporturilor. 

Mai mulţi reprezentanţi ai unor cluburi din Europa au venit aseară la Bucureşti pentru a-i urmări pe jucătorii Stelei şi ai celor de la Ludogoreţ, iar Nicuşor Stanciu s-a numărat printre cei mai interesanţi.

Jucătorul a fost anunţat înainte de meci că antrenorul secund al lui Anderlecht, Geert Emmerechts, a venit special pentru el, însă micuţul mijlocaş al Stelei nu a rupt gura tîrgului. 2 milioane de euro este valoarea la care Nicuşor Stanciu e cotat de siteul transfermarkt.de.

Stanciu a avut o evoluţie oscilantă, avînd multe momente în care dispărea din joc, fiind schimbat în minutul 57 de Claudiu Keşeru.

Citeşte şi alte detalii despre acest subiect în GAZETA DIGITALĂ!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
steaua024
steaua024  •  20 August 2014, 20:40
Postat de conasu_boeru pe 20 August 2014, 19:56

A fost "vinat" ?!!! Ziaristii astia, sunt mai penibilii ca unii de pe aici care sunt certati cu limba romana !

De la inceput aceasta gashca de "culti" din fitzuica, n-au luat in considerare recomandarile Academiei Romane de a folosi in interiorul cuvintelor "i" din "a" prin care latinitatea limbii romane este pe deplin justificata! De ce "piine" sau "ciine" si nu "paine" sau "caine" greu de explicat la acesti semidocti. Ma mira ca nu folosesc ROMINIA in loc de ROMANIA. Aici e lege nu prostie ...sovietica !!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 August 2014, 19:56

A fost "vinat" ?!!! Ziaristii astia, sunt mai penibilii ca unii de pe aici care sunt certati cu limba romana !

steaua024
steaua024  •  20 August 2014, 19:01

Asa cum voi transferati (pe hartie!) toti jucatorii Stelei,chiar in timpul desfasurarii meciurilor din play-off, si eu va pot transfera(din pacate tot prin comentariu!)la spitalui nr 9. Si nu va faceti probleme "dragi jurnalisti" exista suficiente paturi libere.....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează