FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficialii Stelei continuă războiul cu Hamza Younes: "Dacă spun ce simt, ar zice lumea că sînt răutăcios"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 09:58

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, continuă să creadă că Hamza Younes este un jucător lipsit de caracter şi nu regretă deloc faptul că nu a reuşit să îl aducă în Ghencea. 

Oficialul roş-albaştrilor e de părere că tunisianul nu va ajunge niciodată un jucător mare, fiind un jucător fără onoare.

„Dacă aş spune ce simt despre Hamza, ar spune lumea că sînt răutăcios. Eram liniştit deja a doua zi după ce a semnat cu Ludogorets. Nu cred că am făcut o greşeală cînd am spus că e lipsit de caracter.

Aşa am simţit atunci. Eu rămîn la părerea că un om care şi-a dat cuvîntul iar apoi a refuzat să semneze un document n-are onoare.

În momentul în care negociezi, poţi să te suceşti de o mie de ori, asta e negocierea. Dar în momentul în care am spus că batem palma şi mîine spun că ne întîlnim în faţă la alimentară să vă dau contractul, nu mai există scuze.

El a spus acum cîteva zile că a făcut o licitaţie pentru el. Asta a fost. Pentru mine a fost o confirmare că am avut dreptate în privinţa lui.

Sînt pentru ca jucătorii să cîştige, au viaţă scurtă jucătorii de fotbal, dar cred că nu poţi să fii mare fotbalist dacă nu ai onoarea de a-ţi respecta cuvîntul”, a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
noelstoica
noelstoica  •  21 August 2014, 16:58
Postat de valah_basist pe 21 August 2014, 13:48

toate adevaratele caractere s-au adunat la steaua; becali prefacutul, stoica batausul puscarias, make labageul, reghecampf ce mic si manelist, argaseala arbitrul vesnic prosteaua, tanase scuipa tot, chipciu plangaretu', mustata ucigasul, etc.. Cum pouwlla mea si-a permis Hamza sa refuze asemenea caractere???

Valah_bășit???!!!

valah_basist
valah_basist  •  21 August 2014, 13:48

toate adevaratele caractere s-au adunat la steaua; becali prefacutul, stoica batausul puscarias, make labageul, reghecampf ce mic si manelist, argaseala arbitrul vesnic prosteaua, tanase scuipa tot, chipciu plangaretu', mustata ucigasul, etc.. Cum pouwlla mea si-a permis Hamza sa refuze asemenea caractere???

21lva
21lva  •  21 August 2014, 12:49
Postat de fcsb.86 pe 21 August 2014, 11:56

Cred ca ii confuzi cu Dinamo, Tata a jucat pana in ultimul moment si l-au lasat liber, foarte multi jucatori lasati sa plece liberi de la Steaua. Cred ca nu a mai fost ceva de genul celor spuse de tine la Steaua de foarte mult timp.

cred ca ai memoria foarte scurta. Si daca ai adus vorba de Tatasuranu, el a fost unul dintre cei carora le-au fost reduse contractele semnate initial.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close