FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf dă din casă! Fostul antrenor al Stelei îl taxează pe Claudiu Keşeru: "Nu cred că era cazul să se întîmple asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 10:35

Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu a fost surprins de decizia lui Costel Gâlcă de a-l lăsa pe Claudiu Keşeru pe banca de rezerve la meciul cîştigat cu Ludogoreţ. 

“Rezultatul este unul bun, mai ales că Steaua nu a primit gol pe teren propriu. Keşeru nici la mine nu juca partidă de partidă. Trebuie să înţeleagă decizia antrenorului.

Un meci de campionat nu seamănă cu un meci de calificare. Nici eu nu am fost tot timpul mulţumit de randamentul lui Claudiu. Am vorbit atît cu el, cît şi cu managerul său.

Cînd un jucător nu evoluează nu cred că este cazul să vină managerul să discute cu antrenorul şi conducerea. Dacă va marca meci de meci cu siguranţă va fi titular”, a spus Reghecampf la Look TV.

EXCLUSIV » GSP te duce în vestiarul Stelei! Dialogul sincer Keşeru-Gâlcă, gestul nevăzut la TV şi reacţia de la finalul meciului cu Ludogoreţ

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blaustein
blaustein  •  21 August 2014, 15:44
Postat de gicarijakone pe 21 August 2014, 12:34

A marcat cu Pandurii deoarece apararea alora era bulevard. Chipciu e de 5 ori mai bun decat Keseru ca varf.

Chpciu nu are nici o treaba cu pozitia de varf.

gicarijakone
gicarijakone  •  21 August 2014, 12:34

A marcat cu Pandurii deoarece apararea alora era bulevard. Chipciu e de 5 ori mai bun decat Keseru ca varf.

irinaspi
irinaspi  •  21 August 2014, 12:23

Cum sa marcheze meci de meci daca e introdus la doua meciuri?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează