FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMUNICAT

Vicepreşedintele FRF îi răspunde lui Mircea Sandu: "A venit cu un scenariu mincinos! Să se abţină"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 12:19

Vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, neagă cu vehemenţă faptul că ar fi fost şantajat de consilierul preşedintelui FRF, Gabriel Bădescu. Actualul oficial al FRF i-a cerut lui Mircea Sandu, cel care a adus în atenţia presei aceste informaţii, să nu mai "creeze scenarii mincinoase" avînd ca subiect persoana sa. 

"Precizări referitoare la afirmaţiile domnului Mircea Sandu cu ocazia conferinţei de presă din data de 08.08.2014. În calitate de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, aş dori să răspund la unele afirmaţii ale domnului Mircea Sandu care mă vizează în mod direct.

Înaintea oricăror precizări, menţionez că nu am urmărit conferinţa de presă, ci doar am citit în publicaţiile de specialitate fragmente din aceasta. Din textul lecturat, reiese că o persoană ”binevoitoare” i-a relatat domnului Mircea Sandu precum că subsemnatul ar fi fost ameninţat şi şantajat de domnul Gabriel Bădescu – consilier al Preşedintelui FRF.

Prin urmare, resping cu vehemenţă că am avut parte de asemenea stări de comportament ale persoanei menţionate faţă de mine. Întrucît nu desluşesc care ar fi scopul unui demers impulsiv, ameninţător faţă de mine, mă rezum doar a enumera cîteva motive explicative ale negaţiei:

- orice persoană care ar încerca să aibă un comportament agresiv faţă de mine, inclusiv de ameninţare şi de şantaj, ar avea o replică pe măsură care s-ar evidenţia şi în mass-media;

- persoanele care mă cunosc cu adevărat ştiu că prezenţa mea în structura FRF sau AJF Braşov are carecter extraprofesional, domeniul meu principal de activitate fiind cu totul altul, fără vreo intersecţie cu domeniul fotbalului;

- discuţiile mele cu domnul Gabriel Bădescu s-au rezumat doar la analize pertinente ale activităţii comune a FRF şi a Asociaţiilor Judeţene de Fotbal pe care le reprezint în acest for.

În concluzie, doresc ca persoanele ”binevoitoare” care creează scenarii mincinoase avînd ca subiect persoana mea, să se abţină de la aceste iniţiative, pentru că scopul meu în această activitate este doar de a ajuta Asociaţiile Judeţene de Fotbal să progreseze şi nu de a participa la conflicte", se arată în comunicatul trimis de Octavian Goga.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează