FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO şi FOTO Flavius Stoican a acceptat provocarea lui Constantin Anghelache! #IceBucketChallenge, episodul 2 la Dinamo

FOTO: FCDINAMO.ro +8   FOTO
FOTO: FCDINAMO.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 16:30

După ce Jose Mourinho a intrat şi el în febra #IceBucketChallenge, Flavius Stoican nu a ezitat şi a acceptat provocarea lansată de Constantin Anghelache. 

Înconjurat de jucători, antrenorul lui Dinamo a tremurat ca şi cînd s-ar fi calificat în grupele Champions League, după ce şi-a turnat o găleată plină cu gheaţă în cap.

La rîndul lui, Flavius i-a provocat pe Ilie Dumitrescu, Răzvan Lucescu şi Claudiu Niculescu. "Îi provoc pentru că îi admir", a comentat tehnicianul dinamovist alegerile făcute.

VEZI AICI VIDEO!

Dintre cei pe care Constantin Anghelache i-a provocat ieri, doar Dinu Gheorghe nu a acceptat pînă acum provocarea. Adi Mutu s-a conformat încă de ieri.

"Cred şi eu că Flavius Stoican şi Constantin Anghelache îşi toarnă găleţi cu gheaţă în cap avînd în vedere cît de încinse sînt discuţiile de acolo", a spus Dinu Gheorghe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
xftw
xftw  •  21 August 2014, 18:17
Postat de xftw pe 21 August 2014, 18:17

Au scapat barsanele din tarc si mananca rahat pe aici... Daca facea Jiji asa ceva,nu stiati cum sa-l mai pupati cum coada.

Sub coada*,pardon.

xftw
xftw  •  21 August 2014, 18:17

Au scapat barsanele din tarc si mananca rahat pe aici... Daca facea Jiji asa ceva,nu stiati cum sa-l mai pupati cum coada.

andrei.33
andrei.33  •  21 August 2014, 18:13

Romanache prosti. Campania e ca sa dai bani nu ca sa te dai in stamba sa apari pe sticla. Rat4tilor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează