INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LYON - ASTRA 1-2

Jurnaliştii francezi au făcut praf formaţia lui Hubert Fournier: "Lyon devorată de Astra"

Foto: olweb.fr
Foto: olweb.fr

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 16:13

Înfrîngerea lui Lyon, 1-2 în faţa Astrei, a venit ca un şoc pentru presa din Franţa. Principalele publicaţii au remarcat prestaţia formaţiei din România.

Jurnaliştii de la sport.fr au notat: "Un coşmar pentru OL". "După ce la pauză a condus pe tabela de marcaj, Lyon a cedat total la întoarcerea de la cabine şi pînă la urmă a fost învinsă acasă de românii de la Astra. Va fi o misiune complicată săptămîna viitoare, cînd va încerca să treacă de acest play-off al Ligii Europa", menţionează sursa citată.

Le Progres consideră că eliminarea francezilor e inevitabilă, "Olympique Lyon: eliminarea este aproape". După ce a deschis scorul, OL a avut o seară catastrofală, înregistrînd o înfrîngere neaşteptată în faţa vicecampioanei României. O contraperformanţă majoră care reduce şansele de calificare", se arată în ştirea sursei de mai sus.

Ziariştii de la Europe1.fr au fost cei mai tranşanţi: "Lyon devorată de Astra", în timp ce Le Figaro a notat: "Lyon îşi poate muşca degetele", anunţă Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
magura
magura  •  23 August 2014, 07:47
Postat de nebraska pe 22 August 2014, 18:09

E vorba de echipa care le-a luat cupa si supercupa! Au acum o ura viscerala fata de ea...sper sa le ia si campionatul,o merita din plin!

Asa sa fie!! Ce bine ar fi.

steaua.libera
steaua.libera  •  22 August 2014, 20:07
Postat de rad1cal pe 22 August 2014, 19:28

Da, ca noi suntem ca tine. Ne doare fix in p.... de Astra. Din partea mea, sa castige Europa League, iar daca nu castiga Steaua campionatul, sa-l ia Astra. Asa mare ura am pe ei. :)))) Nu prea esti in ale tale...

Ce vita incaltata e ala de l-ai citat.

mihai231
mihai231  •  22 August 2014, 20:04
Postat de daccian pe 22 August 2014, 19:18

Bravo, Astra! Toti romanii ar trebui sa se bucure pentru succesul echipelor romanesti, indiferent ce echipe sustin.

ne bucuram, ne bucuram...sa intre toate si sa sper

Vezi toate comentariile (28)
Comentează