INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Scrisoarea de adio a lui Angel di Maria » Argentinianul atacă dur conducerea lui Real Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 22:45

Angel di Maria şi-a luat adio de la fosta sa echipă prin intermediul unei scrisori deschise. Argentinianul a ţinut să clarifice situaţia plecării sale de la Real Madrid.

Scrisoarea argentinianului este presărată de amintiri frumoase pe care fotbalistul le-a trăit la Madrid, dar conţine şi cîteva săgeţi la adresa conducerii lui Real.

Citeşte conţinutul parţial al scrisorii:

"Ciclul meu la Madrid a ajuns la final. E imposibil să redau în cîteva rînduri ce am trăit aici. Au fost patru ani în care am îmbrăcat cu mîndrie tricoul alb. Din păcate, trebuie să mă despart astăzi de Real şi ţin să clarific că nu a fost niciodată decizia mea să plec.

S-au spus multe minciuni. S-a dorit ca eu să fiu singurul vinovat de faptul că nu am rămas pe Bernabeu, dar nu a fost aşa. Am împărţit vestiarul cu fotbalişti fantastici, care mi-au fost colegi cu adevărat. Doresc un sezon bun celor de la Real Madrid, în care să cîştige tot ce şi-au propus", a scris Angel di Maria.

Angel di Maria, 26 ani, a fost transferat de Manchester United, după patru ani petrecuţi la Real Madrid. Englezii au plătit 75 de milioane de euro pentru mijlocaşul argentinian.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
mosu90
mosu90  •  27 August 2014, 14:32

Si cum zice Uzzi: "Ziaristoooo n-o mai suge fa aiurea"

sakazuke
sakazuke  •  27 August 2014, 12:43

sa lase vrajeala ca nu tine .....tot ce la interesat au fost bani , si cum intelegerea cu psg nu a functionat din n motive ,,colacul" lui de salvare a fost man u ,echipa care nu joaca nici macar europa league..realul ia marit anul trecut salariul cu toate ca sezonul 2012- 13 a fost o mumie pe teren ,pana si mou la lasat pe banca si il punea pe ozil in banda dreapta .

solomon_i
solomon_i  •  27 August 2014, 09:01

Angel di Maria este un luptator ! Succes Angel !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează