INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO FC Barcelona a mai făcut un transfer! Catalanii l-au luat pe Douglas Pereira, un fundaş dreapta de la Sao Paulo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 02:43

FC Barcelona a anunţat marţi noapte transferul lui Douglas Pereira dos Santos, fundaş dreapta brazilian. Achiziţionat de la Sao Paulo, apărătorul de 24 de ani va semna pe 5 sezoane, iar clubul catalan va plăti 4 milioane de euro, plus alte 1,5 milioane de euro în funcţie de meciurile jucate.


Douglas va ajunge la Barcelona la sfîrşitul acestei săptămîni, va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu formaţia blaugrana. Jucătorul brazilian are 1,71 m.

Fundaşul şi-a început cariera de profesionist la Goias (Brazilia), debutînd în iunie 2009. A jucat timp de 3 sezoane, bifînd 75 de partide în toate competiţiile, timp în care a marcat 5 goluri. În 2012 a ajuns la Sao Paulo, pentru care a jucat 95 de meciuri şi a marcat 4 goluri.

Pe site-ul oficial al Barcelonei, Douglas este descris ca fiind un fundaş dreapta foarte ofensiv, incisiv, cu o foarte bună viteză, care scapă uşor de adversari în duelurile unu contra unu şi se repliază bine cînd trebuie să se apere. Îi place să ajungă cît mai sus în jumătatea adversă pentru a putea oferi centrări bune sau pentru a şuta la poartă, graţie controlului bun al balonului.

631677-douglas.jpg

Aşa joacă noul transfer al Barcelonei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zurix
zurix  •  27 August 2014, 17:43

Hahahaha ati incheiat campania de transferuri cu praful asta. :-))))

myke82
myke82  •  27 August 2014, 09:10

Probabil este comparabil cu Dani Alves si tocmai d-asta l-au adus, fiindca Barcelona are nevoie de jucatori de viteza si tehnici. Ca este mai mic de inaltime nu cred ca deranjeaza pe nimeni, mai ales daca ne uitam la media jucatorilor de la Barcelona din ultimii 5 ani (sau chiar mai mult).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează