FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! » Plăteşte 800.000 de euro pentru un tînăr jucător!

foto: supersport.rs
foto: supersport.rs

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 14:31

Steaua va juca diseară împotriva lui Ludogoreţ Razgrad în play-off-ul Ligii Campionilor, în direct pe Digi, Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45.

Campioana României nu se gîndeşte însă doar la meciul cu bulgarii, ci şi la alte transferuri pentru întărirea echipei. Presa din Serbia a anunţat deja că Steaua este foarte aproape să facă o nouă achiziţie.

Sîrbul Aleksandar Kovacevici, de la Steaua Roşie Belgrad, este principala ţintă a roş-albaştrilor din acest moment. Conform jurnaliştilor sîrbi, Steaua va plăti 800.000 de euro pentru transferul lui Kovacevici, dar totul depinde de eventuala calificare în grupele Ligii Campionilor.

Sîrbul Kovacevici are 22 de ani şi evoluează pe poziţia de mijlocaş defensiv, acolo unde Steaua l-a adus deja pe Nicandro Breeveld.

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Kovacevici, conform site-ului transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (115)
cipet
cipet  •  28 August 2014, 12:15

prea multe lovituri pe piata transferurilor, rezultatul acestor lovituri s-a vazut astanoapte !

ovidiu1969
ovidiu1969  •  28 August 2014, 01:10

Daca un jucator e cotat la 1 milion (nu conteaza de cine, de ce site sau de opinia fotbalistica), Steaua va oferi 800.000. Daca e liber de contract, il pune nea Gigi sa dea el bani ca sa vina la Steaua. Ai ramas fara Tatarusanu, Gardos, Chiriches, Bourceanu, Pintilii, Rusescu, Reghe. Ai luat bani cu gramada pe ei. Tu-l iei pe Lemnaru ? N-ai 50.000 in plus sa termini telenovela cu Hamza ? Daca Bokila ala era super, dadeai cat cer aia pe el si-l luai, dar eu zic ca este tot ca un fel de Hamza, adica slab. Eu nu-i vad pe niciunul mare atacant, insa daca tu ca si club ti s-a pus pata pe ei, i-ai nene, ce mai stai, ca ai vistieria plina. Aaaaaa, te-ai calicit ? Uite ca te-a eliminat Ludogorets...

marioa
marioa  •  27 August 2014, 18:44
Postat de solomon_i pe 27 August 2014, 18:32

Daca-i bun OK ! Dar totusi un atacant foarte bun de viitor nu gasim niciodata ? Este compartimentul unde Steaua sufera de ani de zile. Parca vad ca... daca s-a cheltuit banii cu acest tanar, transferul lui Bokila nu va mai avea loc. Este bine sa ne gandim la viitor, dar s-ar putea sa nu-l "prindem" daca neglijam prezentul... !

Pai nu au luat deja un atacant foarte bun si de viitor? Ai uitat cata valva s-a facut cand au dat marea lovitura cu speranta Lemnaru? Il facura si cetatean de onoare la Lehliu Gara dupa ce a reusit sa ajunga la stana!

Vezi toate comentariile (115)
Comentează