FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Veşti bune pentru rezervele lui "U" » Universitatea Cluj va avea din nou echipa a doua!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 13:40

Universitatea Cluj îşi relansează echipa a doua în acest sezon. Aceasta va evolua în competiţiile oficiale, urmînd să joace în liga a patra.

La echipa a doua vor juca fotbalişti tineri proveniţi de la echipele de juniori, precum şi jucători care nu vor prinde lotul lui Mihai Teja.

"Vom avea la dispoziţie atît jucători foarte tineri, de la grupele de juniori, dar şi fotbalişti care, într-un moment, evoluează mai puţin în Liga I şi pot avea meciuri în picioare. E un pas important pe care Universitatea îl face în consolidarea structurii clubului. Obiectivul nu poate fi altul decît promovarea în Liga a III-a”, a spus antrenorul "studenţilor mici", Marius Popescu.

Echipa a doua a clujenilor va juca meciurile de "acasă" pe terenurile de la "Dan Anca" sau de la centrul sportiv "Clujana".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
euce
euce  •  30 August 2014, 09:50
Postat de vasileschi pe 27 August 2014, 13:59

Un lucru fff bun felicitari conduceri si patronului lui U.

e ff.bine,sunt multi fosti juniori care se pierd,asa poate incet incet vor fi promovati la prima echipa,felicitari

vasileschi
vasileschi  •  27 August 2014, 13:59

Un lucru fff bun felicitari conduceri si patronului lui U.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează