FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un fost portar al celor de la CFR se antrenează cu Rapidul! » Discuţiile sunt avansate!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 19:38

Rapid este aproape de a bifa încă un transfer. După Mircea Bornescu, giuleştenii vor să aducă un alt portar cu experienţă în liga 1.

Fostul portar al lui CFR Cluj şi ACS Poli Timişoara, portughezul Nuno Claro, se antrenează cu Rapidul lui Ionel Ganea. Portughezul mai avea contract cu bănăţenii încă un an, dar a preferat să părăsească gruparea de pe Bega după o discuţie cu managerul clubului, Ion Timofte.

"Cînd m-am întors din vacanţă mi-au spus să îmi caut echipă şi cînd am găsit, nu m-au lăsat. Am avut încă de acum trei săptămîni ofertă de la Rapid dar atunci nu m-au lăsat să plec, m-au ţinut pînă acum.

Nu consider că e prea tîrziu să merg acolo. Au avut doar 5 meciuri, mai au foarte multe jocuri în acest sezon. Eu sunt pus la punct cu pregătirea, nu este nici o problemă", a declarat Nuno Claro pentru opiniatimişoarei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:56
Postat de ertop13erto pe 27 August 2014, 18:09

DRAGHIA!DRAGHIA!DRAGHIA! baiatul asta ne-a salvat de n ori in campionatul trecut, inca nu inteleg de ce nu i se acorda o sansa. Unde era "eroul" de Bornescu cand jucam pe la Tarlungeni, la Slobozia? Asta care e de mic a tinut cu : Stiinta, Rapid, U Cluj, Petrolul...Acum vine un alt expirat, Nuno Claro.

e mai bun nuno claro.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:55

e un portar bun.

cristinuzzu
cristinuzzu  •  30 August 2014, 17:29
Postat de cristinuzzu pe 30 August 2014, 17:27

Daca informatiile sunt reale, totul suna a oportunism. Cu tot respectul pe care i-l port lui Nuno Claro ca om si ca jucator. Combinatia e ca Draghia a ramas la Rapid pentru ca e rapidist si Bornescu a revenit la Rapid pentru ca e rapidist (la care in cazul amandurora se adauga faptul ca nu aveau alternative mai bune). Cum au zis si alti baieti pe-aici, portari "e".Motivul pentru care pierdem e ca luam mai multe goluri decat dam (dough!). Iar goluri am dat. Poate nu destule, dar am dat. Numai ca...luam cam multe. Apararea si flancurile-s bulevard. Si cum a spus-o intr-o postare anterioara, nu pentru ca nu-s jucatorii buni. Sa fim seriosi, cat de bun sa fii sa faci fata unor meciu

...ri de Liga 1? Numai ca ar fi misto sa puna osu' la treaba, zic. Exista doua tipuri de jucatori buni: Cei care sunt buni pe ceea ce fac de la natura si cei care nu privilegiati ca si constructie genetica, dar muncesc al dracului de mult incat sa compenseze.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează