FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Cristian Bălgrădean rămîne anti-stelist: "Nu pot ţine cu Steaua" » Ce visuri are în tricoul lui CSU

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 19:47

După plecarea de la Dinamo, Cristian Bălgrădean îşi dorea să se transfere în străinătate, însă a ajuns tot în Liga 1, la CSU Craiova.

Fostul portar dinamovist şi-a propus un obiectiv îndrăzneţ cu noua sa formaţie şi spune că vrea să-i facă pe suporterii olteni să uite de trecutul său în tricoul "cîinilor".

"Chiar dacă ar putea părea o ironie, dată fiind poziţia de acum a Universităţii, îmi doresc să prindem o cupă europeană încă din acest an. Mă bazez pe forţa grupului. Îmi doresc performanţe în cei doi ani cît voi sta la Craiova şi sper ca, prin evoluţiile mele, să-i fac pe suporteri să uite trecutul meu", a spus Bălgrădean la conferinţa de presă de la prezentarea sa în tricoul oltenilor.

Deşi a părăsit pe Dinamo, Bălgrădean rămîne anti-stelist declarat şi afirmă că nu poate susţine formaţia lui Gâlcă în Liga Campionilor.

"Le urez succes celor de la Petrolul şi Astra. Cu Steaua nu am cum să ţin niciodată, indiferent cu cine joacă", a mai spus Bălgrădean.

Bălgrădean a bifat nouă meciuri Dinamo-Steaua şi a intrat în istoria negativă a eternului derby, asta deoarece a încasat 19 goluri, fiind al 2-lea cel mai slab portar din toate timpurile care a apărat poarta dinamoviştilor cel puţin 4 jocuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
mario_san
mario_san  •  28 August 2014, 17:43
Postat de steaua1986forever pe 28 August 2014, 11:27

El tine cu sarmalele, hamburgeri, pizza, shaworma, etc.... Chiar e nevoie sa tina obezul asta netalentat cu Steaua? Ii doresc "succesuri" la echipa aia care retrogradeaza (de fapt, nici nu ar trebui sa joace in liga1 fiind o clona mincinoasa) in 2015.

COSMIN MOTII!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 August 2014, 11:27

El tine cu sarmalele, hamburgeri, pizza, shaworma, etc.... Chiar e nevoie sa tina obezul asta netalentat cu Steaua? Ii doresc "succesuri" la echipa aia care retrogradeaza (de fapt, nici nu ar trebui sa joace in liga1 fiind o clona mincinoasa) in 2015.

reddog
reddog  •  28 August 2014, 07:56

Cum mai Pufi??Cind tot poporul asta de tzarani patentati tine cu steaua??/Ma rog , aproape tot....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează