FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Doar 5 etape de linişte! Primele probleme în Liga 1 » O echipă ameninţă cu neprezentarea la următorul meci! Rapid ar putea beneficia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 20:08

Fotbaliştii Oţelului Galaţi au refuzat să se antreneze azi, asta deşi administratorul special al clubului, Lucian Ciofoaia, a anunţat că a găsit soluţia pentru a rezolva această problemă. 

Jucătorii i-au anunţat azi pe conducători că nu se vor mai prezenta la antrenamente pînă cînd nu îşi vor primi banii, anunţă Mediafax.

Mai mult, jucătorii i-au ameninţat pe şefi cu neprezentarea la meciul de luni contra celor de la Rapid Bucureşti, din etapa a VI-a a Ligii I.

Oţelul a strîns doar două puncte în primele cinci etape din Liga 1 şi ocupă ultimul loc în clasament.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 23:33
Postat de para.para pe 28 August 2014, 01:07

Pun pariu cu toata planeta ca asta cu "neprezentarea" e harneala ieftina. O sa se prezinte si poate o sa si bata. ca asa s-a intamplat mereu dupa astfel de "neprezentari". Aaaaa, daca era vorba de turma, alta era situatia. Putea sa le dea Adamescu toti banii din lume ca ei se inbolnaveau, se imbatau, se taiau, numai sa nu se prezinte si sa castige turma la masa ei verde.

cum spuneam mai inainte, chiar asa a fost. ai intuit la fix..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 23:32
Postat de cipet pe 28 August 2014, 12:07

chestia cu neprezentarea e o vrajeala ieftina, asa ca rapiduletul, care nu e nici el cu carbunii in tender, trebuie sa joace foarte bine daca vrea sa castige la galati, pana luni e vreme lunga.

pana la urma, otelul s-a prezentat si chiar a invins..)

cipet
cipet  •  28 August 2014, 12:07

chestia cu neprezentarea e o vrajeala ieftina, asa ca rapiduletul, care nu e nici el cu carbunii in tender, trebuie sa joace foarte bine daca vrea sa castige la galati, pana luni e vreme lunga.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează