INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0 (6-5 LA PENALTYURI)

Claudiu Keşeru avea pregătită o execuţie specială la penalty-uri » Ce s-a întîmplat

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 09:25

Claudiu Keşeru s-a văzut complet dezamăgit după eşecul Stelei de la Sofia şi spune că avea pregătită o execuţie specială la penalty-uri. Keşeru a marcat, însă Steaua a fost eliminată, după 6-5 la penalty-uri

"Încă îmi găsesc greu cuvintele, emoţiile încă sînt prezente, decepţia este mare. Maniera în care s-a jucat această partidă lasă un gust amar. Nu pot să explic exact ce sentimente am în aceste momente, sînt foarte puternice.

Trebuie să ridicăm capul sus. E clar că în seara asta sîntem dezamăgiţi. S-au schimbat foarte mult datele problemei cînd am văzut că Moţi a intrat în poartă. Eu aveam în cap o execuţie, dar am schimbat-o cînd am văzut că a intrat un jucător de cîmp în poartă", a spus Keşeru la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cainelup
cainelup  •  28 August 2014, 17:21

"S-au schimbat foarte mult datele problemei cînd am văzut că Moţi a intrat în poartă" - bai, flacai, da' rau v-a bulversat Moti ala pe toti. Pai, daca ajungeati in grupe cu alea tari din Europa ?! Aaa... era sa uit....o furati de la toti ! Iar !

vvalyy
vvalyy  •  28 August 2014, 16:15
Postat de mimistoica pe 28 August 2014, 13:48

Singura chestie speciala la gay-utii astia de la steoaoia este dezbracatul in chiloti ca sa saliveze auro.lacii aia in peluza si mache sa lucreze pe banca ! :)))))

taci drq ma liga 2.....sunteti praf si mai aveti si glass

mimistoica
mimistoica  •  28 August 2014, 13:48

Singura chestie speciala la gay-utii astia de la steoaoia este dezbracatul in chiloti ca sa saliveze auro.lacii aia in peluza si mache sa lucreze pe banca ! :)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează