INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0, 6-5 DUPĂ PENALTY-URI

Cosmin Moţi s-a ales cu un premiu special, după victoria în faţa Stelei » Ce cadou i-a oferit portarul Stoianov

Cosmin Moți a luat mănușile portarului titular +1   FOTO
Cosmin Moți a luat mănușile portarului titular

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 10:10

Csomin Moţi a început meciul ca fundaş central şi l-a încheiat purtat pe braţe de colegi în echipament de portar, după ce salvase după lovituri de departajare.
Fundaşul român a intrat în poarta lui Ludogoreţ cu un minut înainte finalului prelungirilor, după ce goalkeeperul titular Stoianov a fost eliminat pentru un fault la Varela.

Pentru că a făcut meciul vieţii chiar împotriva unei formaţii româneşti, aceasta fiind tocmai Steaua, marea rivală a lui Dinamo, Moţi a ales să ia acasă mănuşile portarului bulgar.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
cypy90
cypy90  •  28 August 2014, 19:34

Toti fanii stelei isi baga p/u/l/a in neamul lui mOŢI..

theopalas
theopalas  •  28 August 2014, 14:59
Postat de ogica30 pe 28 August 2014, 13:31

ce oaie frustrata esti, a apara un penalty tine de noroc, chiar si pentru portarii cu experienta, plus ca cel care a ratat de la bulgari a tras mult mai slab decat rapa sau parvulescu...2 dinamovisti au scos steaua(moti si parvulescu)

si Rapa, galatean adevarat :))

cracker
cracker  •  28 August 2014, 14:36

Eu unul, il felicit pe Moti si nu-i port pica chiar daca are trecut dinamovit, bravo lui, si-a adus o contributie importanta in calificarea echipei lui. Ce-mi doresc de la el, sa dea aceeasi pasiune si devotament cand o sa joace pentru nationala Romaniei, din ce-am inteles, Piturca l-a convocat pentru primele 2 meciuri din preliminariile pentru Euro 2016.Asadar astept un Moti ca aseara la nationala.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează