INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0, 6-5 DUPĂ PENALTY-URI

"Dacă Moţi e cel mai bun, vă daţi seama ce echipă e Ludogoreţ" » 5 declaraţii de care Steaua trebuie să se ruşineze

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 12:18

De-a lungul timpului, de cînd Steaua şi-a aflat adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, mai mulţi oameni de fotbal din România au făcut cîteva declaraţii pline de aroganţă la adresa celor de la Ludogoreţ.

Totul s-a făcut praf aseară, atunci cînd Moţi a reuşit să scoată de unul singur Steaua din Europa. GSP a selectat 5 declaraţii în care românii au exagerat în faţa microfoanelor:

1. "A început să miroasă a Champions League, lucrul acesta ne bucură. Meciul va fi mult mai dificil decît la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult. Sperăm ca noi, la finalul jocului, să ne calificăm. Sperăm să avem multe ocazii şi să le concretizăm", a declarat Gâlcă la conferinţa de presă de dinaintea returului.

2. "Am înţeles că Moţi e cel mai bun jucător al lui Lodogoreţ. Dacă el este, atunci e clar. Cît timp a fost la Dinamo n-a reuşit aproape niciodată să-i oprească pe stelişti", a spus Stoichiţă înaintea primei manşe a play-off-ului.

3. "În Bulgaria, Steaua e percepută ca o mare echipă. Foarte mulţi spectatori cred că vor veni din curiozitate, ca să vadă Steaua", a declarat Mihai Stoichiţă înaintea meciului retur de la Sofia.

4. "Hamza nu e de Steaua, băi, fraţilor! Îl luau degeaba şi îi mai şi dădeau o grămadă de bani. Doar nu ne bate o comună din Bulgaria? Nu pot să cred că Steaua ar avea probleme la calificare. Eu zic că va cîştiga meciul", a spus Mitică Dragomir, imediat după transferul tunisianului la Ludogoreţ.

5. "Vor fi două meciuri pe care vrem să le cîştigăm cu orice preţ, dar sînt sigur că va fi greu să realizăm asta. Vom trata meciul la cel mai înalt nivel", a declarat Prepeliţă, după ce a aflat că Steaua a picat în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (154)
forta_rapid
forta_rapid  •  29 August 2014, 07:32

Noul imn al Stelei nu mai este "Sunt fericit si ma simt Bine." Este 3 Sud Est - eMoti =D

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  28 August 2014, 23:12

Pe Ludogoret am vazut cine e…Daca Moti a trimis singur acasa Steaua,am aflat si de el cine e !!!!

stalky
stalky  •  28 August 2014, 23:11

Cum ii turcu si pistolul.Asa patron asa echipa.Cat despre Stoichita .......... nota echipei.Cum sa iubesti asemenea echipa?

Vezi toate comentariile (154)
Comentează