FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Dezvăluiri din vestiarul Petrolului! Ovidiu Hoban, deranjat de "protejatul" Adrian Mutu: "Noi tragem ca proştii, tu te distrezi cu el în cluburi"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 19:48

Mijlocaşul Petrolului, Ovidiu Hoban, a fost exclus din lotul Petrolului din cauza unui conflict cu Marius Nicolae, managerul general al clubului. 

Surse din interiorul echipei au relatat pentru presa locală dialogul aprins pe care cei doi l-au avut înainte ca jucătorul să fie exclus.

Ovidiu Hoban a fost deranjat de felul în care Adrian Mutu este protejat de conducere, iar toţi ceilalţi sînt scoşi drept vinovaţi pentru ratarea calificării în grupele Europa League.

"Noi tragem ca proştii la antrenamente, iar voi vă distraţi noaptea prin cluburi. Tot noi sîntem de vină? Nu ţi-e ruşine? M-am săturat!" i-ar fi reproşat Hoban managerului sportiv conform observatorulph.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
bpaun
bpaun  •  03 Septembrie 2014, 08:44

Mutu este o plaga... Cel mai mare blestem cazut pe capul Petrolului!... S-a intors in tara cu scopul de a-si face iesirea din fotbal in stil mare, ca jucator de Nationala, de la o echipa cu ambitii... In acest scop, avand complicitatea minimanagerului Mimi si sub ochii ingaduitori ai Capriotului, a acaparat incet-incet vestiarul si banderola de capitan (desi nu jucase niciun meci inca pentru Petrolul) si a dislocat piese importante din atacul echipei pentru a nu avea concurenta pe post (plecarile din iarna trecuta - Hamza si Dore)... Nu i-a iesit planul, insa a distrus o echipa la care exista armonie in vestiar... Voi sarbatori ziua in care Mutu anunta ca pleaca sau ca pune ghetele in cui!

miki23
miki23  •  02 Septembrie 2014, 17:47
Postat de tbonee pe 02 Septembrie 2014, 08:26

ei bine, iata ca a venit si momentul cand Mutu, asa cum am mai spus, incepe sa rupa vestiarul, cu aerele de diva-vedeta pe care le are, Pietrolu e decimata, nu are sanse nici la podium anu asta, urmeaza o serie grea cu Pandurii in revenire plus cu Steaua care ii calca pe cap, Mutu nu joaca, Hoban e afara, Albin-pecanha accidentati, Teixeira suspendat vreo 2-3 etape minim probabil, terenul suspendat pt ca taranii cartofari au aruncat in cap la tusier cu obiecte si tot asa....

TARANI? Oie beata te anunt ca in meciul cu voi si de va fi suspendat terenul ne vom strange in jurul stadionului pentru a ne incuraja echipa.Faptul ca arbitru labil psihic va facut jocurile o sa vezi cum va calcam pe cap si la propriu si la figurat.

einhorn
einhorn  •  02 Septembrie 2014, 13:04
Postat de vl1717 pe 02 Septembrie 2014, 10:42

Mutu la Dinamo!

baiete, esti cu capu'? ce dreaq sa facem cu drogatu' asta?

Vezi toate comentariile (73)
Comentează