FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Pufulete” surprinde la revenire » ”Raul Rusescu s-a întors atlet la Steaua!”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 20:18

Steaua l-a împrumutat pe Raul Rusescu de la Sevilla pentru un an, iar atacantul i-a surprins pe stelişti încă de la semnarea contractului.
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre schimbarea atacantului de 26 de ani după perioada petrecută în Spania şi Portugalia.

”Rusescu este atlet. L-am văzut cum arată acum. A slăbit, are alt tonus şi altă atitudine. E alt jucător faţă de cel pe care îl ştiam.

Normal că ne aşteptăm să repete performanţele pe care le-a avut la Steaua. De aceea l-am adus”, a spus Valeriu Argăseală la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
marlex
marlex  •  02 Septembrie 2014, 09:00
Postat de axy1 pe 02 Septembrie 2014, 08:57

Bine ai revenit Raul, golgeterul absolut al Romaniei, il Salvatore de la Patria !

Dute ma dreacu de prostalau

jim_brown
jim_brown  •  02 Septembrie 2014, 08:58
Postat de nordik pe 02 Septembrie 2014, 08:41

Asa e, a venit doar ca sa mai acopere blaturile...sa creada lumea ca steaua chiar castiga meciurile pe merit...se stie deja campioana in acest sezon...s-au platit deja arbitrii , conducerile, etc...e aranjat totul ca steaua sa ia campionatul! asa merge in CL sa se faca de cacao din nou, dar din banii intrati de la uefa, vor avea inca un an din ce sa plateasca blaturile ! :) e simplu sistemul steaua ! :))

Ai si diploma de brost ? Mai mult ca sigur, cine ti-a fost profesor, alpin cumva ?

axy1
axy1  •  02 Septembrie 2014, 08:57

Bine ai revenit Raul, golgeterul absolut al Romaniei, il Salvatore de la Patria !

Vezi toate comentariile (75)
Comentează