INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO Diego Armando Maradona a făcut spectacol în amicalul organizat de Papa Francisc » Argentinianul a dat o pasă genială pentru Roberto Baggio

Diego Maradona, foto: Reuters
Diego Maradona, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 11:00

Legendele fotbalului mondial s-au întîlnit ieri într-un meci caritabil organizat de Papa Francisc pentru promovarea păcii în lume.

Liderul Bisericii Romano-Catolice este un cunoscut susţinător al argentinienilor de la San Lorenzo. Înaintea partidei amicale, Papa Francisc s-a întîlnit la Vatican cu Diego Maradona, Carlos Vaderrama şi Alessandro Del Piero.

Jocul a fost cîştigat cu 6-3 de echipa care reprezintă Fundaţia Pupi, fondată de Zanetti, în faţa echipei Fundaţiei pe care o administrează Papa Francisc. Atacantul lui Inter, Mauro Icardi, a marcat un hattrick. Şi Şevcenko a reuşit o "dublă", iar celelalte goluri au fost înscrise Iturbe, Baggio, Hemed şi Santa Cruz.

Cea mai frumoasă fază a venit după o combinaţie între Maradona şi Baggio. Argentinianul a trimis o minge peste apărarea adversă, aşa cum o făcea în vremurile sale bune, balonul a ajuns la italianul Baggio care l-a executat pe portarul advers.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
liviu14
liviu14  •  02 Septembrie 2014, 11:54

A facut spectacol pentru ca a dat o pasa geniala? In rest o fi tras "ceva pe nas". Mai ziaristilor, va chinuiti mult creierul sa scoateti asa "titluri" de articole ?

rolololol
rolololol  •  02 Septembrie 2014, 11:51

cate goluri a dat papa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează