INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA D

Astra va avea dificultăţi în grupa din Europa League » Adversarii ei s-au întărit în ultima zi de mercato

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 11:14

Adversarii Astrei din grupa D a Europa League au mutat decisiv pe piaţa transferurilor înaintea primelor meciuri directe.

Unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai lui Salzburg, Sadio Mane, a fost vîndut la Southampton în schimbul a 10 milioane de lire sterline. Fotbalistul în vîrstă de 22 de ani a marcat 45 de goluri în 87 de jocuri pe parcursul celor două sezoane petrecute în Austria.

Celtic, cealaltă adversară din grupă, l-a achiziţionat pe atacantul Stefan Scepovici de la Sporting Gijon pentru două milioane de lire sterline. Sîrbul a marcat pentru formaţia spaniolă 23 de goluri în 41 de partide.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
crocobauru
crocobauru  •  02 Septembrie 2014, 16:27

Pai ar fi in stare de orice afirmatie tâmpită si trasa de păr doar-doar ai da clic să intri in articol si sa pierzi vremea acolo....

bogdzsch
bogdzsch  •  02 Septembrie 2014, 14:49

Stupizenia acestor ziaristi intrece orice limita a prostiei.

zidane92
zidane92  •  02 Septembrie 2014, 13:11

Adevarul ca plecarea lui Mane care alaturi de Jonathan Soriano ,e cel mai bun de la Salzburg,sigur a intarit RAU DE TOT PE SALZBURG! Mai se indoieste cineva de cretinismul acestor pseudoziaristi?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează