FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

Bucurosul, Morocănosul şi Mutulică :D » Achiziţiile Stelei s-au dat în spectacol la conferinţa de prezentare: 6 replici de stand-up comedy!

Alexandru Bourceanu
Alexandru Bourceanu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 18:43

Steaua i-a prezentat astăzi pe Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu şi Paul Papp, dar primul a făcut spectacol la conferinţa de presă.

Bourceanu a fost cu zîmbetul pe buze pe parcursul întregii conferinţe, iar la începutul acesteia a destins atmosfera: "Cînd am venit eu la Steaua începuse campionatul şi n-am apucat să fiu prezentat, acum, a doua oară, am reuşit".

În timp ce un jurnalist i-a adresat o întrebare lui Rusescu, Bourceanu a intervenit: "Ţi-am luat faţa, Raul!", şi imediat i-a şoptit ceva la ureche.

Întrebat despre cum crede că va fi colaborarea sa cu fotbaliştii Stelei, noul mijlocaş al roş-albaştrilor a răspuns în stilul caracteristic: "Va fi o colaborare foarte bună, eu voi juca cît mai bine, dar sigur voi şi greşi".

Imediat după această replică, Bourceanu i-a spus la ureche lui Rusescu: "Lasă-l şi pe Papp să vorbească!", dar atacantul Stelei i-a dat un răspuns tranşant: "Lasă glumele! Hai să fim serioşi!".

Pus să facă o comparaţie între suporterii Stelei şi cei turci, Bourceanu a rîs în hohote, iar după ce s-a potolit i-a spus lui Papp să răspundă el la întrebare.

Raul Rusescu a contraatacat şi el cu o glumă cînd a fost întrebat unde va viziona meciul cu Grecia din grupa preliminară a EURO 2016: "La televizor!" :D

Finalul conferinţei l-a avut în prim-plan tot pe Bourceanu. Aflaţi în picioare pentru a face poză cu noile tricouri, mijlocaşul Stelei a arătat spatele tricoului, iar jurnaliştii i-au cerut să-l întoarcă. Răspunsul a venit imediat: "Fratele meu, îmi ştiţi faţa, sînt nasol! Priviţi spatele!"

În timp ce Bourceanu a fost extrem de glumeţ şi a zîmbit pe parcursul întregii conferinţe, Raul Rusescu a părut foarte abătut, dar a declarat că venirea sa la Steaua reprezintă un avantaj. Paul Papp, cel de-al treilea fotbalist prezentat, a fost cel mai tăcut dintre toţi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
gladiator2106
gladiator2106  •  03 Septembrie 2014, 15:58

s-au ,,copt muraturile'' si galca le-a adus ....este sezonul de toamna :))))))))

shab
shab  •  03 Septembrie 2014, 12:07
Postat de andrei.33 pe 03 Septembrie 2014, 05:16

Tabloid ieftin

Evident. Jesepeul e o scur.sura mai josnica decat click sau cancan

blatistu49
blatistu49  •  03 Septembrie 2014, 09:57

muraturi de toamna inapoi la blaturi la TURMAdupa ce va ti facut de ris

Vezi toate comentariile (65)
Comentează