FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dumitru Dragomir despre situaţia de la Rapid: "Cînd i-am spus lui Valerii Moraru în ce s-a băgat, s-a albit la faţă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 18:37

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că a purtat o scurtă conversaţie cu patronul Rapidului, Valerii Moraru, în urma căreia l-a cam demoralizat pe omul de afaceri moldovean.

"Eram la o cafea cu Cornel Dinu şi a trecut Valerii Moraru pe lîngă noi. Ne-a salutat, s-a prezentat frumos, foarte discret. Eu i-am zis: băi nene, nu ştii în ce te-ai băgat! Cînd a auzit asta, s-a albit la faţă.

I-a mai zis şi Dinu ceva, dar nu pot să reproduc. Mi s-a părut un om de bună credinţă Valerii Moraru, dar săracul nu ştie în ce în ce a intrat", a declarat Dumitru Dragomir în direct la Look TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
zweepslag
zweepslag  •  19 Septembrie 2014, 00:17
Postat de karpov.anatoli pe 17 Septembrie 2014, 12:57

Binefacatorii Rapidului: mitica si cornelus, victoria si Dinamo, sacul si petecul, minnie si moskovitz, tusea si junghiul...mai continui? Majuscula din groapa a fost intentionata, o merita...uneori :)

Cele doua cutre securiste,....doua javre[vroiam sa scru jeguri] dar javre securiste e superlativul murdriei!

migea
migea  •  18 Septembrie 2014, 15:05

Se spune prin targ ca Mitica nu mai ghiceste rezultate de cand DNA ai sechestrara oracolul de la Balcesti ..Noi totusi asteptamm sa-i faca transferul:la brutarie,la pescarie,la fierarie ,la croitorie,la pielarie..........mai gasiti si voi,dar neaparat la PUSCARIE,sa completeze nationala de fotbal de la Rahova VS Poarta Alba

dihorul
dihorul  •  18 Septembrie 2014, 13:19

Tare moncher, tare! A pus bine problema Metica, a combatut bine! Fara el am fi orbi in tara chiorului... Sa ne spuna si cand are programarea la Poarta Alba, ii duce Jiji dorul... GSP? O fituica cu istorie in spate dar fara viitor... De ce nu o dati pe fata si asumati-va ca sunteti doar un tabloid infect.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close