FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U17

Moldovenii şi-au făcut un obicei din a ne bate » Rezultat ruşinos şi pentru băieţii lui Răducioiu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 20:59

România U17 s-a făcut de rîs în amicalul cu Moldova. Tricolorii antrenaţi de Florin Răducioiu au fost învinşi cu 3-1 într-un meci disputat la Mogoşoaia. 

Moldova şi-a făcut un obicei din a ne bate în amicale. După ce reprezentativa U19 a fost învinsă în august cu 1-0 de către vecinii de peste Prut şi acum două zile băieţii lui Răducioiu au terminat la egalitate 0-0 cu moldovenii, în al doilea meci "tricolorii" mici au fost învinşi cu 3-1.

Singurul gol al României a fost marcat de Harald Fridrich în minutul 5. Pentru naţionala U17 a României, urmează calificările pentru Euro 2015, unde echipa antrenată de Florin Răducioiu face parte dintr-o grupă în care le are ca adversare pe Andorra, Cehia şi Danemarca.

Echipa de start:

1. Ionuţ Poiană - 2. Radu Motreanu, 4. Virgil Ghiţă, 5. Szabolcs Kilyen, 3. Harald Fridrich - 11. Vlad Mihalcea, 8. Răzvan Oaidă, 6. Ionuţ Tănase, 7. Andrei Ciobanu - 10. Ianis Hagi (cpt.) - 9. Florinel Coman

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
madskills
madskills  •  17 Septembrie 2014, 14:27
Postat de unico_biancorossi pe 17 Septembrie 2014, 10:27

incontestabil, e si aceata o statistica. o explicatie. poate ca de fapt jucatorii aia ai lui hagi nu sunt chiar asa buni. dar, eu am mai zis, nu neaparat asta e cauza.

Hai sa o luam teoretic. Deci TEORETIC Hagi are la acedemie cei mai buni pusti din tara. Sa nu uitam cand il acuza lumea ca le fura juniorii. Deci dupa logica asta, acolo e toata crema copiilor si juniorilor din Romania. Tot teoretic (daca nu chiar practic) au cele mai bune conditii din tara la Acedemie. Acum vine intrebarea: daca cei mai buni copii din tara sunt surclasati de Moldova, oare trebuie sa aratam cu degetul pustii astia care clar au talent, sau antrenorii care ii pregatesc?? Inclin sa cred ca Raducioiu nu e un antrenor neamt de copii, ci antrenaza dupa ureche. Si el si toti ca el. Deci sa dam vina doar pe copii? Da-i un monopost F1 lui Dodel, nu o sa conduca la fel ca Button !!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Septembrie 2014, 10:27
Postat de rizocel pe 17 Septembrie 2014, 02:01

pai 7 jucatori de la academia blatistului hagi,ce asteptari sa aveti?

incontestabil, e si aceata o statistica. o explicatie. poate ca de fapt jucatorii aia ai lui hagi nu sunt chiar asa buni. dar, eu am mai zis, nu neaparat asta e cauza.

spinoza
spinoza  •  17 Septembrie 2014, 08:03

Nu avem nici fotbal dar nici antrenori! Cei buni antreneaza pe-afara si slabii antreneaza in Romania. Cam asta-i situatia.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close