Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 09:42

Episodul despre Mutu pare desprins din filmele cu mafioţi.  Şi pentru că povestea e atît de gravă, Gazeta Sporturilor a acceptat să publice azi aceste afirmaţii extrem de grave doar după ce convorbirea a fost înregistrată pentru a fi probă într-un eventual proces pe care Mutu l-ar deschide.

Iată cîteva elemente despre acuzaţiile lansate de un om de fotbal la adresa lui Mutu:

DECOR. Ajaccio, Corsica, Franţa.

CONTEXT. Mutu ar fi încercat să-şi deposedeze amicul de o afacere care valorazeci de milioane de euro. El ar fi refuzat, moment în care Mutu a recurs la violenţă.

DESFĂŞURARE. Povesteşte prietenul lui Mutu: "Eram într-un separeu, la hotel. Mutu se îmbătase şi mă tot presa să semne actele, iar eu nu voiam. A dat un telefon şi imediat au apărut doi corsicani, înarmaţi cu pistoale! Unul şi-a ridicat discret colţul hainei ca să văd pistolul, sugerîndu-mi parcă să-l ascult pe Mutu ca să nu fie necazuri. Ulterior, chiar Mutu mi-a zis că-i plătise pe corsicani ca să mă lichideze!"

CUM S-A TERMINAT TOTUL. Citeşte Gazeta Sporturilor de azi, ediţia print sau varianta online (AICI), pentru a afla întreaga poveste, presărată cu detalii incredibile!

”Pare un scenariu SF”, am spus, ascultînd povestea amicului lui Mutu. El insistă că e reală! Citeşte-o şi tu în Gazeta de azi.

634188-12.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”