INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG 6-0

Giedrius Arlauskis, unul dintre eroii Stelei, a comentat victoria roş-albaştrilor, dar gîndul îi e tot la Ludogoreţ: "A fost ciudat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 00:39

Giedrius Arlauskis, cel mai bun fotbalist al Stelei din prima repriză, cînd a scos cîteva ocazii clare de gol ale danezilor, a declarat că partida a fost una ciudată şi spune că nu poate uita meciul cu Ludogoreţ, cînd Steaua a fost învinsă şi n-a mai reuşit calificare în grupele Ligii Campionilor.

"Meciul a fost cam ciudat, după prima repriză nu mă aşteptam să cîştigăm cu 6-0. E bine că am avut noroc şi am marcat gol repede. Eu la fiecare meci dau tot ce am, cîteodată iese, cîteodată nu.

Mă bucur că am cîştigat. Sîntem uniţi, dacă antrenorul ceartă un jucător înseamnă că ne ceartă pe toţi. Era important să nu primim primii gol. Nu e uşor de uitat meciul cu Ludogoreţ. Mai ales cînd te uiţi la meciurile din Liga Campionilor şi te gîndeşti că acolo ar fi trebuit să fii tu.

Trebuie să ne pregătim pentru fiecare meci ca pentru o luptă. Mă bucur pentru Keşeru că marchează, e bine şi pentru echipă. E foarte urît să joci fără suporteri. Avem nevoie de suporteri şi sperăm să fie alături de noi", a spus Arlauskis, portarul Stelei, la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
valah_basist
valah_basist  •  19 Septembrie 2014, 13:59

asa e mai alkalauskais, sau cum te numesti, zdelistii nu vor uita toata viata lor UMILINTA din Bulgaria, cea mai mare RUSINE din istoria fotbalului. fara tine in min. 50 scorul trebuia sa fie 2-6 pentru danezi, bravo esti un portar bun, dar in nici un caz EROU, cum scrie pseudoziaristul in articol!

rozu
rozu  •  19 Septembrie 2014, 11:37

fara el, in minutul 48 era 0-6...

dlq1
dlq1  •  19 Septembrie 2014, 10:13

...ce ma bucura e (nu scorul sau victoria-firesti si normale cand adversarii rateaza la greu o repriza intreaga, iau gol iute dupa pauza si aapoi rateaza egalarea si la foarte scurt timp iau 11m si eliminare. Au ca\zut psihic) ca STEAUA nu mai e injurata dar sa fi vazut injuraturi si porcosenii daca ar fi marcat danezii. Si inca ceva; nu uitati, mai e meciul din Danemarca unde se va schimba Aalborg in bine si atunci sa te tii...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează