INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG 6-0

Danezii de la Aalborg, devastaţi după eşecul cu Steaua: ”Sîntem frustraţi, am avut multe ocazii la 0-0”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 00:46

Kent Nielsen, antrenorul celor de la Aalborg, a vorbit despre înfrîngerea categorică suferită de echipa sa în debutul în grupele Europa League, 0-6 cu Steaua.

"Sîntem foarte dezamăgiţi de meci, de cum a decurs jocul. Nu am fost pregătiţi suficient din punct de vedere fizic. Pînă la primul gol am jucat de la egal la egal, dar nu am fost suficient de buni la finalizare. S-a văzut lipsa de experienţă. După golurile 2 şi 3 am căzut psihic. Nu am fructificat ocaziile avute, iar Steaua a fost mai eficientă. În repriza a doua Steaua a demonstrat ce înseamnă să fii competitiv în Europa.

Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea. În prima repriză am fost mulţumit parţial de joc, am crezut că vom pune probleme Stelei. Sîntem frustraţi pentru că am avut multe ocazii în prima repriză. În momentul în care faci greşeli cu o echipă ca Steaua, atunci jocul se înclină imediat în dreptul lor. Totuşi, cred că diferenţa de pe tabelă a fost prea mare”, a spus Kent Nielsen.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
doru5
doru5  •  20 Septembrie 2014, 01:32
Postat de valah_basist pe 19 Septembrie 2014, 13:53

"insolventii" sunt in delir dupa meciul de care voi sunteti devastai, ala din Bulgaria! Toata viata vostra ne-no-ro-ci-ta o sa tineti minte umilinta aia, cea mai mare RUSINE din istoria fotbalului romanesc si international!

Iar cea mai mare rusine a Romaniei sunt suporterii insolventilor , plecati la ciordit si la intins mana prin toata Europa!!!!

tristan
tristan  •  19 Septembrie 2014, 15:15

f corect ce spune antrenorul lor

valah_basist
valah_basist  •  19 Septembrie 2014, 13:53
Postat de pbogdan pe 19 Septembrie 2014, 08:06

A fost cea mai grea victorie cu 6-0 din toate timpurile. Am tremurat mult. Bravo danezilor, au echipa buna si joaca frumos pe contre.

de ce ai tremurat cocalare, ti-a fost frig?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează