INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Jose Mourinho dă cărţile pe faţă » Dezvăluiri despre perioada petrecută la Real Madrid şi relaţia cu Ronaldo: "Nu există!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 11:27

Jose Mourinho, 51 de ani, a oferit un interviu televiziunii portugheze TVI, în care a acceptat să abordeze un subiect pe care de obicei îl evită din toate puterile: perioada petrecută la Real Madrid, între 2010 şi 2013. Iată cele mai interesante declaraţii ale actualului tehnician al lui Chelsea.


despre relaţia sa cu Cristiano Ronaldo:
"Nu există. El joacă pentru Real, eu sînt antrenor la Chelsea. Nu ne întîlnim pe stradă. Relaţia nu există, amintirea în schimb da. Amintiri bune şi mai puţin bune. Nu pot uita un tip care e o maşină de goluri, care m-a ajutat să fiu campion, să cîştig Cupa şi Supercupa. Probabil şi eu l-am ajutat pe el, ne-am ajutat reciproc să facem istorie, cîştigînd campionatul cu 100 de puncte, în faţa celei mai bune echipe a Barcelonei din istorie. Despre Cristiano-fotbalistul păstrez cele mai bune amintiri, îi doresc tot binele din lume în carieră"

despre etapa sa la Real: "Cînd am ajuns la Real obiectivul meu era clar: să iau titlul, ca să am 3 titluri în cele mai importante campionate din lume. Dacă aş da timpul înapoi, aş semna iar cu Real, fără îndoială. A fost o experienţă, atît ca om, cît şi ca antrenor, aş repeta-o fără să mă gîndesc de două ori"

dacă ar face lucrurile la fel: "E o întrebare generală... În orice caz, dacă un antrenor gîndeşte corect şi îşi face mereu autocritica, cum facem eu şi stafful meu, nu aş face totul chiar la fel. Nu doar la Real Madrid, ci peste tot pe unde am fost"

despre problemele din vestiar: "Nu voi vorbi despre subiecte pe care nu le-am atins pînă acum. Nu mă veţi auzi discutînd despre trecut, nici părţile pozitive, nici cele negative. Nu voi analiza în detaliu speculaţiile care s-au făcut. Am plecat de la Real Madrid avînd o relaţie extraordinară cu preşedintele clubului, cu directorul executiv şi cu oameni din toate structurile. Am luat decizia cea mai bună pentru cariera mea. Sînt un om fericit, mă duc la meciuri şi la antrenamente cu o mare bucurie şi nu sînt o persoană căreia să-i placă să se cramponeze de trecut. Nu vreau să vorbesc mai mult despre Real Madrid. Toată lumea aşteaptă să fac asta. Să aştepte!"

despre şansa de a pregăti naţionala Portugaliei: "Am fost selecţioner cîteva ore, dar acum e istorie. A fost nesperat. Reprezentanţii Federaţiei au venit la mine acasă, m-au luat la sentiment şi m-au convins să accept să le fac pe ambele, în paralel. Preşedintele lui Real Madrid însă mi-a spus că nu se poate, trebuie să aleg una dintre ele, aşa că am ales, mi-am dat seama că nu se poate face asta la un club de talia lui Real Madrid. În acel moment am decis că nu voi accepta niciodată această situaţie, nici în viitor, nu e etic".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mure_polistul
mure_polistul  •  19 Septembrie 2014, 12:18

Din pasiune pentru SPORT > www.TV - SPORT-HD.com

ioantanasa1982
ioantanasa1982  •  19 Septembrie 2014, 11:59

Dupa titlu s-ar intelege altceva, dar asta nu mai surprinde pe nimeni...Niste declaratii pe care multi le asteptau si care mai arata inca o data ca Mou este un tip normal, DAR un ANTRENOR SPECIAL...

tristan
tristan  •  19 Septembrie 2014, 11:45

meserias Mou,orice ar zice lumea..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează