SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Scandal la Ferrari » Fernando Alonso: "M-am săturat să sting flăcările care vin dinspre Italia. Unora nu le va conveni ce voi spune"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 13:16

Cel mai bun pilot spaniol din istoria Formulei 1, Fernando Alonso, ameninţă că va pleca de la Ferrari, unde nu se simte apreciat suficient.
"Am de trei ori mai multe puncte decît coechipierul meu, fac tot posibilul ca acesta să fie cel mai bun an din carieră, dar în fiecare joi, la conferinţă, trebuie să sting flăcările care vin dinspre Italia. Nu-i convine nimănui să se spună mereu despre el că va fi înlocuit. 

Am fost foarte apropiat de cei din echipă în toţi aceşti ani şi vreau să creez o atmosferă bună, un grup unit. În cîteva săptămîni voi anunţa care este viitorul meu, e posibil ca unora să nu le convină ce vor auzi", a tunat Alonso la conferinţa dinaintea Marelui Premiu din Singapore.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează