FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - RAPID 1-0

Fanii i-au cerut demisia, Ionel Ganea e ca şi plecat de la Rapid: ”E prematur să vorbim despre următoarele meciuri”

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 23:17

Ionel Ganea, tehnicianul Rapidului, a vorbit despre eşecul echipei sale cu ASA Tg. Mureş, scor 0-1. Cu 8 puncte după 8 etape, acesta nu mai poate îndeplini obiectivul trasat de conducere: 17 puncte după primele 10 runde.
”A fost un meci bun, păcat că nu am reuşit să marcăm. Noi ne-am achitat bine de sarcină. Felicitări lui Tg Mureş pentru victorie. Dacă eram mai concentraţi pe faza de atac, plecam cu punct de aici. Echipa e în creştere, din punct de vedere fizic stă mult mai bine. Am jucat cu o echipă experimentată, a fost foarte greu”, a spus Ionel Ganea la Look TV.

...despre reacţia suporterilor, care i-au cerut demisia: ”Asta e părerea lor, nu pot să-i opresc. Sînt liberi să facă orice. Nu m-am gîndit să renunţ la echipă. Mergem înainte”

În momentul în care a fost întrebat de următoarele meciuri ale echipei, Ionel Ganea a refuzat să mai dialogheze şi a plecat de la interviu: ”Nu vreau să vorbesc, e prematur să discutăm”. Semn că are zilele numărate în Giuleşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  21 Septembrie 2014, 17:35

Ce de semne aveti voi, mai presarilor...pfu

granata_man
granata_man  •  20 Septembrie 2014, 22:04
Postat de zweepslag pe 20 Septembrie 2014, 01:55

poate Razvan Lucescu ca tot e pe tusa si e invatat cu seismele din Giulesti.!

Fratilor, nu stiu cine ar trebui sa fie adus antrenor acum dar doua lucruri stiu 100% sigur: 1. Ganea nu are ce cauta la Rapid (nici macar nu trebuia fi luat in considerare de la bun inceput). 2. Personaje precum Lucescu junior sau Sumudica, intriganti si plini un "rapidism" fals, fara continut, nu pot fi decat daunatoare clubului in acest moment. Eu le spun clar NU, NU, NU ! Poate cel mai bine in acest moment ar fi sa-l scoatem pe "dulaul" Hizo de la pensie, si sa-l aducem sa ne tina in Liga I in acest sezon foarte greu pentru Rapid. Cu siguranta ar fi unul dintre putinii capabili sa o faca.

sexilian
sexilian  •  20 Septembrie 2014, 14:58
Postat de dasigur pe 20 Septembrie 2014, 01:45

Rapidiștii au de gând la fiecare meci să-i strige demisia lui Ganea? Nu ăștia sunt rapidiștii pe care-i știam eu, odată erau cei mai respectabili dintre suporteri. Acum... nu mai zic, din respect pentru vechii rapidiști.

frizerule, tu nu ai treaba?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează