INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFLICT

Dialog halucinant pe facebook! Ciprian Marica a făcut public un mesaj primit de la Marcel Răducanu, care a mutilat limba română

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 23:57

Ciprian Marica, atacantul lui Konyaspor, i-a răspuns din nou lui Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Stelei, care l-a contrat dur în presă, spunînd despre internaţionalul român că a păcălit fotbalul.
”Domnule Marcel Răducanu, vă mulţumesc că v-aţi făcut timp să îmi scrieţi. Eu am ales să vă răspund public, pentru că mi-aţi cerut public un răspuns. Sînteţi un om cu părul alb, aveţi în spate o carieră remarcabilă, lucraţi cu copii, poate chiar aveţi copii de vîrsta mea. Cred eu că normal ar fi să aveţi alte preocupări decît să aruncaţi cu noroi din străinătate într-un român care îşi cîştigă pîinea printre străini de la 17 ani. Printre fotbalişti se spune ca exista un cod al onoarei, nu putem să pretindem respect din partea celor care nu sînt în fenomen, dacă nu ne respectăm între noi.

Citeşte şi: Căpitanul naţionalei României, criticat aspru de un fost internaţional: "A păcălit fotbalul! N-a arătat nicăieri că e valoros"

Noi, cei care ştim cît efort depunem în munca noastră, cîte sacrificii facem ca să obţinem ce ne-am propus. Va mărturisesc sincer că v-am scris acest răspuns chiar de pe patul unui spital din Germania, unde am ajuns în urma unui accident suferit pe gazon, în timpul muncii. Nu v-am mai răspuns atunci, făceam analize, antrenamente de verificare, ştiţi cum e accidentat.. Chiar şi acum o fac cu strîngere de inimă, nu vreau să dau replici şi contrareplici, nu vreau să mă las angrenat în nici un fel de polemica. Vă urez sănătate!”, a fost mesajul postat de Ciprian Marica pe facebook.

Citeşte şi: Marcel Răducanu continuă războiul cu Ciprian Marica: "Eu sunt o legendă în Germania, pe el nu-l ştie nimeni!"

Postarea a fost însoţită şi de o imagine cu mesajul primit de jucătorul naţionalei de la Marcel Răducanu. Fostul mare fotbalist al Stelei şi al Borussiei Dortmund comite greşeli gramaticale foarte mari în text, acesta fiind probabil şi principalul motiv pentru care atacantul celor de la Konyaspor l-a făcut public.
634561-10641083-720110504703374-2010692790872122010-n.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
steaua_blatista
steaua_blatista  •  08 Octombrie 2014, 00:15
Postat de xhthu pe 20 Septembrie 2014, 13:46

prietene ,raducioiu dupa cateva luni uitase limba romana

Ce cateva luni dupa 2 sapt...

tristan
tristan  •  21 Septembrie 2014, 16:39

mie mi -a placut raspunsul lui Marica..e fotbalistul cu cea mai eleganta exprimare (la scris si vorbit) de la nationala..cat despre MR nu -i inteleg reactiile....a iscat un scandal din nimic...Marica n-a avut nicio treaba cu el...

catalin931
catalin931  •  21 Septembrie 2014, 10:04

Omul asta( Marcel Raducanu) a fost fotbalist, este plecat din tara de multi ani, probabil nici nu este prea inzestrat acolo sus, dar si-a facut un rost in viata. Pe cand miile de elevi care dau Bac-ul anual, nu prea au cum sa-l dribleze( pe el, pe Bac). Zic si eu.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează