FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Iese scandal! Un oficial UEFA dă de pămînt cu Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu: "Să-şi vadă de treburile lor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 11:58

România a obţinut ieri dreptul să organizeze meciuri de la Euro 2020, iar vechea şi actuala conducere s-au "duelat" ieri pentru a stabili cine a ajutat cel mai mult la acest proces.

Mircea Sandu consideră că vechea conduere a FRF a fost decisivă pentru obţinerea drepturilor de organizare, dar nici Răzvan Burleanu nu se lasă mai prejos.

Totuşi, un oficial UEFA îi critică pe amîndoi. Este vorba chiar de Ionuţ Lupescu, acum şeful Comisiei Tehnice a UEFA.

Fostul internaţional român îi acuză pe amîndoi şi consideră că nici unul nu trebuie să-şi aroge merite pentru Euro 2020:

"Nu e nici meritul vechii conduceri, dar nici al celei de acum. Să-şi vadă de treburile lor că au destule de făcut în fotbalul românesc. Să nu-şi mai aroge merite pentru Euro 2020, nu e cazul!", a tunat Ionuţ Lupescu la Digisport Special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
contact_afaceri
contact_afaceri  •  21 Septembrie 2014, 16:24

Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

pma77
pma77  •  21 Septembrie 2014, 10:48

principalul merit este al primariei care a construit stadionul,nu inteleg de ce se baga mircea sandu in seama pentru ca n-are absolut nici un merit.

lumpy666
lumpy666  •  21 Septembrie 2014, 01:16
Postat de mihai231 pe 20 Septembrie 2014, 15:16

12.romania.......ungaria 3

CUM AM MAI MENTIONAT "UNGARIA" s-a PREZENTAT LA VOT CU "PLANUL UNUI STADION" asa ca iera NORMAL ca BUCURESTIUL cu un STADION EXISTENT sa-si castige in fata BUDAPESTEI CU 12-3 canbd ei doar UN PLAN AU PREZENTAT iar cei de la UEFA stiu ca la BUCURESTI e deja in PICIOARE STADIONUL!!! -INTREBAREA SE PUNE ALTFEL cum de BUDAPESTA ci CU PLANUL UNUI STADION "AU INCERCAT SA ORGANIZEZE SI 1 MECI DIN SFERTURI" PLUS ca EI si ASA AU CASTIGAT "ACELASI PACHET DE MECIURI ca si NOI cu PLANUL UNUI STADION" poate asta SPUNE CEVA DESPRE "DIPLOMATIA SPORTIVA A UNGARIEI"....????????

Vezi toate comentariile (40)
Comentează