INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho începe jocul psihologic cu Manchester City: "Ar trebui depunctaţi"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 12:36

Manchester City dispută duminică derby-ul etapei a 5-a din Premier League cu liderul Chelsea. Londonezii au maximum de puncte după primele jocuri şi sînt la 5 lungimi în faţa lui City.
Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, este cunoscut pentru presiunea pe care o pune înaintea meciurilor importante, acesta comentînd şi de această dată situaţia în care se află City cu privire la fair-play-ul financiar.

"Toată lumea ştie că există amenzi. Dar, sincer, sînt aceste amenzi corecte? Nu cred. În opinia mea, primul lucru care ar trebui făcut este să se ia punctele şi trofeele.

Dacă ai buget important care îţi permite să treci peste fair-play-ul financiar, dacă vei cîştiga titluri şi apoi eşti amendat economic, vei continua să faci acelaşi lucru. O să ţi se ia unul sau doi jucători din lista de Liga Campionilor, dar nu se rezolvă nimic, în loc de 24, mergi cu 22 de fotbalişti.

Dar dacă este pus în situaţia de a începe următorul sezon de Liga Campionilor cu 6 puncte în minus sau nu va juca în această competiţie şi va merge în Europa League, este mult mai serios", a spus Mourinho, conform Maisfutebol.

Citeşte şi: Au cedat » Manchester City, PSG şi alte şapte cluburi au ajuns la un acord cu UEFA în privinţa fair-play-ului financiar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează