INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA - ARSENAL 0-3

VIDEO 3 goluri în 180 de secunde: Arsenal nu a avut emoţii cu Aston Villa!

Arsene Wenger speră să pună presiune pe primele locuri din Premier League, foto: reuters
Arsene Wenger speră să pună presiune pe primele locuri din Premier League, foto: reuters

Articol de - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 19:29

Trupa lui Arsene Wenger s-a trezit după două egaluri şi o înfrîngere în ultimele trei meciuri. Cei de la Villa nu au putut ţine piept unui Arsenal condus din teren de Ozil şi Welbeck, aflaţi în revenire de formă, iar londonezii s-au impus sec, cu 3-0.


Două lucruri s-au scris despre Arsenal în ultimile zile: toată lumea îl agasa cu pe Wenger cu întrebarea dacă regretă că a plătit 50 de milioane de euro, acum un an, pe neamţul Mesut Ozil. Francezul, cu diplomaţia ce îl caracterizează a spus că dacar ar mai fi pus o dată în situaţia de a-l cumpăra pe coordonatorul de joc al campioanei mondiale, ar face-o fără nici cea mai mică ezitare.

Cealaltă problemă a fost dacă Danny Welbeck a meritat cele 20 de milioane şi dacă este atacantul de care tunarii aveau nevoie. Cei doi au ţinut neapărat să rezolve dilemele: Welbeck l-a găsit senzaţional pe Mesut, printr-o pasă filtrantă, deşi nu este specialitatea casei, iar cel mai criticat jucător al lui Arsenal şi-a redus contestatarii la tăcere, printr-o finalizare simplă.

Dar nu-ţi speli imaginea printr-un gol cu Villa, după atîtea neîmpliniri. Ok, ar fi părut să spună Ozil: a explodat în partea stîngă, a centrat în centrul careului şi i-a întors serviciul lui Welbeck. 2-0. Totul în două minute. Show-ul a fost total după alte două minute, cînd Sissoko şi-a băgat mingea în proprie poartă, după o centrare şutată a lui Gibbs. VIDEO CU GOLURILE

Tunarii au forţat pînă la pauză, dar după aceasta s-au mulţumit să se ferească de accidentări şi să atace sporadic, făcînd economie de energie. Dacă victoria a fost una fără probleme, suporterii londonezilor mai au un motiv de bucurie.

Poate că mulţi au uitat de el, dar francezul Abou Diaby a revenit pe bancă, după o altă accidentare, iar una dintre marile probleme ale lui Wenger a fost postul de mijlocaş defensiv. Poate că lucrurile încep să se aşeze pentru Wilshere şi compania.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează