FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Patronul Astrei îşi distruge propria echipă: "Fatai e un mercenar infatuat! Jucătorii să uite de prime"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:26

Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost extrem de supărat la finalul partidei cîştigate cu 2-1 în faţa Pandurilor şi a pornit acuze incredibile.

"Sînt mulţumit de rezultat, dar astăzi cred că am asistat la unul dintre cele mai slabe meciuri pe care echipa mea le-a jucat pe acest nou stadion de la Giurgiu. Au intrat pe vîrfuri şi au crezut că pot învinge doar cu numele. Oaspeţii ar fi meritat victoria.

Fatai a revenit la echipă infatuat. Acum e mare fotbalist, deşi a măturat banca la Bruges. Am la echipă mercenari externi şi români care pun suflet.

Sînt doi, trei jucători care încearcă să strice atmosfera. Unul dintre ei este Fatai, iar celălalt este un fundaş central. De acum încolo, băieţii mei să uite cuvîntul primă. Nu poţi să pleci cu capul în pămînt după umilinţa de la Zagreb", a spus Ioan Niculae.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 20:56
Postat de rad1cal pe 22 Septembrie 2014, 10:35

Gigi Becali Reloaded Sau... Gigi Becali cu 10 ani in urma.

absolut. la fel de penal..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 20:56
Postat de wwerko80 pe 22 Septembrie 2014, 11:41

Este enervat pt ca desii a investit deja multe milioane in echipa, tot mai trebuie sa dea bani pe la comisii. Inadmisibil!

desi. un singur "i" e de ajuns.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 20:55

si Bula stie bancuri mai bune, bai Niculaie bai..)) echipa judetului giurgiu e varza, asta e adevarul... a ras judetul gorj de ei, o repriza intreaga. in final, li s-a facut mila, prea plangeau aia in iarba..))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează